Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Yönetimi Bruma'nın maaşına zam yaparak takımda tutmak istiyor Ama Bruma'nın kafası yapılan teklifler sonrası karıştı - Galatasaray Haberleri
        3

        Bruma’nın menajeri Catio Balde’yle G.Saray’a haber gönderen Londra ekibinin, “Oyuncunuza talibiz” dediği öğrenildi.

        4

        Menajerler aracılığıyla 3 İngiliz kulübünün de nabız yokladığı 22 yaşındaki oyuncuyla sözleşme yenilemek isteyen Özbek yönetimi ise Bruma’nın menajeriyle görüşme kararı aldı.

        5

        Portekizli’nin maaşına zam yapıp Haziran 2018’de bitecek olan kontratını uzatarak ileride daha yüksek bir bedelle satma kozunu eline geçirmek isteyen yönetimin, aksi takdirde genç oyuncuyu 1 yıl sonra bedava kaptırmamak için sezon sonunda gelecek iyi bir teklifi kabul etmeyi düşündüğü kaydedildi.

        6

        DEVREDE İZİN YOK AMA...
        Özbek yönetimi, devre arası transfer döneminde Bruma’yı kadrolarına katmak isteyen İngilizler’e ise kapıları kapattı.

        7

        Şampiyonluk yolunda ilerlerken takımlarının en önemli oyuncusunu satarak hem güç kaybetmek hem de taraftarı karşısına almak istemeyen Sarı- Kırmızılılar’ın, bu nedenle ocak ayında astronomik bir teklif gelmemesi halinde Bruma’yı satmayı kesinlikle düşünmedikleri öğrenildi.

        8

        TEKLİFLER KAFASINI KARIŞTIRDI
        İngiliz kulüplerinin kendisi için menajerine yaptığı teklifleri duyan Bruma’nın ise kafası karışık.

        9

        Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen genç yeteneğin, Premier Lig’in kendi stiline çok uygun olduğunu düşündüğü ve bu nedenle Cimbom’la yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmadığını yakın çevresine söylediği ifade edildi.

        10

        THE SUN: MANU'DAN BRUMA'YA 8 MİLYON POUND!
        İngiltere’nin en çok okunan gaztelerinden biri olan The Sun, Manchester United’ın ocak ayında G.Saray’ın kapısını çalacağını öne sürdü.

        11

        Kırmızı Şeytanlar’ın devre arası transfer döneminde öncelikli hedefinin Portekizli genç yıldız olduğunu ifade eden gazete, Jose Mourinho’nun bu transfer için 8 milyon poundu gözden çıkardığını yazdı.