Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Habertürk yazarları, Fatih Terim'in Kosova maçı sonrası yaptığı flaş açıklamaları yorumladı - Futbol Haberleri
        1

        Habertürk yazarları, Fatih Terim'in Kosova maçı sonrası yaptığı flaş açıklamaları yorumladı:

        2

        MERİÇ MÜLDÜR: "İstifa; kuyusunu kazanları, talimat almışcasına aynı anda topyekun saldırıya geçenleri mutlu ederdi, o kadar. Sanki daha iyisini bulup getireceğiz de Terim’i beğenmiyoruz!"

        3

        "Evet, hala cevap bulamayan sorular var; evet, neler yaşandığını tüm gerçekliğiyle hiçbirimiz bilmiyoruz, belki de hiç bilemeyeceğiz de ama bu saatten sonra bunları eşelemenin bize yararı olmaz. Artık dedikoduyu bırakalım, işimize bakalım."

        4

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: "Fatih Terim, maçtan sonra istifa etseydi eğer kariyerinin bundan sonraki dönemini yeniden organize edebilirdi."

        5

        "Ama dün itibarıyla oyuncularına teslim olmuş, oyuncuya dayalı düzenin esiri haline gelmiş, kendi kariyerini bitiren ve emekliliğine gün sayan bir teknik adam olma yoluna ilk adımı atmıştır."

        6

        FAİK ÇETİNER: "Aslında Kosova maçı sonrasına gelene kadar konuşulacak çok şey var. O maça kadar önüne gelen Fatih Terim’i topa tuttu. Bu adam, bu oyuncuları kadro dışı bırakırken, aklından zoru mu vardı? Orada bir şeyler oldu ki Terim, bunları kadro dışı bıraktı."

        7

        "Ben hocayı haklı buluyorum. Son yaptığı açıklamalar ise Terim’in patlama noktasına geldiğini gösteriyor. Artık bardak taştı, hoca da bunları söyledi."

        8

        ALİ GÜLTİKEN: "Hala açıklanamayan ve kötü yönetilen bir süreç var. Karar verici olarak Fatih Hoca’nın iradesi sonucunda bu noktaya geldik. Bunun sorumlusunu dışarıda aramak doğru bir bakış açısı değil. Herkesin fikrini söylemesi de gayet doğal."

        9

        "Bu takım, tüm Türkiye’nin takımı... Böylesine ciddi bir sorunu, yalnızca Emre Belözoğlu’nun telefonuyla çözebilecek yapımız varsa da buna söylenecek bir şey bulmak zor! Tüm sistemi sorgulamalıyız."

        10

        İBRAHİM YILDIZ: "Artık yılan hikayesine dönen bu sorunun bitmediği, bitmeyeceği anlaşılıyor. Sorunun ne olduğunu bilen taraflar ya ebediyen susmalıdır ya da ne biliyorlarsa anlatmalılar."

        11

        "Fatih Terim içine sinse de sinmese de bu tartışmalara nokta koyup ateşe benzin dökmeyebilirdi. Her iki taraf da bundan sonra olacak olumsuz gelişmelerden sorumludur."

        12

        ATİLLA TÜRKER: "Yaşanan bu olayların üstüne beyaz sayfa açmak ne derece mümkün olabilir acaba! Zamana bırakmak gerekiyor. Fatih Terim maç sonrası çok çarpıcı mesajlar verdi, “İçime sinmedi” dedi."