Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e: İmparator aynaya bak - Futbol Haberleri

        İşte Rüştü Reçber'in kullandığı ifadeler:

        "Türk halkı mağdurun yanında olmayı bilir, ama aldatılmaya tahammül etmez. Siz Türk halkının bireylerine alzheimerlı muamelesi yaptınız. 2 ay önce söylediklerinizi insanların unuttuğunu sandınız. Oysa unutan sadece sizsiniz."

        "2 ay önce çocuklara dair söylediklerinizi inkâr ettiniz. Oysa, 'Kişisel bir problemim yok. Türk halkına yapılmış bir hata var. Özür makamı ben değilim. Kapımız, kendine bu formayı taşıma şerefine hazır ve istekli olan herkese açık' demiştiniz. Bizim bu sözlerden anladığımız, bu çocuklar Türk halkından özür dilemeli ki halk da onları affetsin. Ki siz de böylece onları yeniden Milli Takım’a çağırasınız... 'Benim kişisel bir problemim yok' dediniz. Sizin hesabınızla, söz konusu futbolcular yüz kızartıcı bir suç işlemişlerdi, bunun tam tersini söylüyorsunuz."

        "Şu çok önemli: Arda, Emre’yi aradı da Emre mi telefonu size verdi, yoksa Emre, Arda’yı arayıp telefonu bir bahaneyle mi size verdi? Doğrusu; Emre’nin Arda’yı arayıp bir şekilde telefonu size vermesidir. Unuttuklarınızdan bir diğeri de şu: 'Gerekeni yaptım' dediniz."

        "Sayın hocam, siz de aynanın karşısına geçip bir bakın..."

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ