Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de 7/24 Galatasaray mesaisi! - Fenerbahçe Haberleri

        Teknik direktör Advocaat’ın takıma verdiği 3 günlük izin dün sona ererken, Sarı-Lacivertli camiada yönetimden teknik heyete, futbolculardan taraftara kadar herkes, derbi havasını solumaya başladı.

        YÖNETİMİ DE YOĞUN BİR HAFTA BEKLİYOR

        Takım, G.Saray maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla start verirken, Sarı-Lacivertli yönetimi de oldukça yoğun bir hafta bekliyor. Fırsat buldukça tüm deplasmanlara giden, takımı bir an olsun yalnız bırakmayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbi gününe kadar sık sık Samandıra Can Bartu Tesisleri’ni ziyaret edecek. Başkan ve kurmayları, bu sayede hem takıma destek verecek hem de derbi ciddiyetini futbolculara hissettirecek

        YERLİ OYUNCULARIN ÖNEMİ

        Teknik heyette G.Saray maçına dair tüm hazırlıklar yapıldı. Advocaat’ın ülkesine gittiği milli arada Cor Pot ve Mario Been, rakibin zayıf yönlerini ve artılarını tespit edip Hollanda hocaya derbi raporunu sundu. Yerli yardımcılar ise bu tarz maçlarda ekstra motivasyonla oynayan yerli futbolcuların önemine dikkat çekti. Yardımcıların, “Türk futbolcular derbilerde bambaşka bir oyuncuya dönüşüyor. Bunu göz önünde bulundurmanı isteriz” tavsiyesinde bulunduğu deneyimli teknik adam, son yıllardaki derbileri izleyince bu görüşe hak verdi.

        KAPTAN DÜMENE GEÇTİ

        Sezon başındaki olumsuz havayı dağıtan ve Sarı-Lacivertliler’in takım olmasında büyük pay sahibi olan yemek organizasyonları yine yapılacak. Bu buluşmalarda derbi tecrübesi fazla olmayan isimlere maç günü Kadıköy’de oluşacak atmosfer hakkında bilgi verilecek. Ayrıca kaptan Volkan Demirel, tüm hafta boyunca yapacağı toplantılarla karşılaşmanın önemini anlatacak ve bu sayede takım içinde ‘derbi heyecanı’ hep sıcak tutulacak.

        KADIKÖY CANLANACAK

        Galatasaray derbisi, Fenerbahçe tribünlerini de canlandırdı. Sezon başındaki bazı iç saha maçlarında takımlarını yalnız bırakan Sarı-Lacivertli taraftarlar, biletlere adeta hücum etti. Tıpkı Manchester United maçında olduğu gibi G.Saray karşısında da Kadıköy’de özlenen atmosfer oluşturulacak. Satışa çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi gösterilen biletin, maç gününe kadar tükenmesi beklenirken, 20 Kasım Pazar günü tribünler tıklım tıklım dolacak.

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ