Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Yeni Malatyasporlu futbolcular şampiyonluğa inanıyor - Futbol Haberleri

        Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi Sunday Mba ile gazetecilere açıklamada bulunan Sedat Ağçay, gösterdikleri performansla Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını dile getirdi.

        Sarı-siyahlı ekibin kaptanı, geride kalan 10 haftalık süreçte ligin iyi takımlarına karşı mücadele ettiklerini ancak zorlu bir viraja girdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

        "Önümüzdeki 4 haftalık periyotta zorlu maçlar oynayacağız. Öncelikle bunun ilk ayağı Eskişehirspor maçı olacak. Maçın nerede oynanacağı bir iki gün içerisinde belli olacak. Ama hocamızın da söylediği gibi nerede oynarsak oynayalım biz oyunumuzu oynayacağız. Biz istediğimizi sahaya yansıtacağız. Allah'ın izniyle de deplasmanda galip gelmeyi istiyoruz."

        Tecrübeli oyuncu, sarı kart cezası nedeniyle Eskişehirspor maçında forma giyemeyeceğini anımsatarak, takım arkadaşlarının sahada en iyi şekilde mücadele edeceğine inandığını bildirdi.

        Sedat Ağçay, şu ifadeleri kullandı:

        "Geçen sezon geldiğimizde zor durumdaydık. 'Play-off olur mu, olmaz mı' derken kıl payı kaçırdık. Bu sezon lige başlarken hedefimiz play-off'tu ama biz kimsenin beklemediği, takım arkadaşlarımız ve hocalarımızın inancıyla, çok büyük bir etki yaptık. Hedefimiz ilk iki içerisinde yer alıp Süper Lig'e çıkmak. Şehrin ileri gelenlerin ve şehrin de bize daha çok destek olması gerekiyor. Gelenlerden Allah razı olsun ama tribünlere daha çok gelmelerini istiyoruz. Bu hedefe bütün şehir olarak kilitlenmeliyiz. Sadece futbolcuların koyacağı bir hedef olmaması lazım, şehri etkileyen bir spor dalını yapıyoruz. Performansımız bizi ilk ikiden çıkma hedefine getirdi. İnşallah bu yolda ilerleyeceğiz."

        MBA: SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ

        Nijeryalı orta saha oyuncusu Sunday Mba ise Eskişehirspor maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

        Zorlu bir maç oynayacaklarını aktaran Mba, "Eskişehirspor'un çok iyi bir takım olduğunu biliyorum. Sarı kart cezası olan iki arkadaşımız var. Maça çok iyi hazırlanıyoruz." diye konuştu.

        Mba, takım olarak iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, "Takımımız için çok iyi, bunu sürdüreceğiz. Bu performans bizi Süper Lige kadar sürükleyecek. Süper Lig'e çıkacağız." değerlendirmesinde bulundu.

        Gol atmayı çok istediğini dile getiren Mba, "Gol benim değil, oyunun bir parçası. Tabii ki gol atmayı da istiyorum. Gollerime de devam edeceğim. Takım olarak da gollerimize devam edeceğiz. Tabii ki kazanmaya da devam edeceğiz." diye görüşlerini aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ