Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bruma’yla yeni sözleşme imzalamak isteyen Galatasaray yönetimi, kolları sıvadı... - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN KAAN GÜZEL

        Geçtiğimiz sezonu La Liga ekiplerinden Real Sociedad’da kiralık olarak geçirdikten sonra Cimbom’a dönen ve oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Bruma’yla yeni sözleşme imzalamak isteyen G.Saray yönetimi, kolları sıvadı...

        2

        Genç oyuncunun menajeriyle önceki gün Florya’da bir araya gelen Sarı-Kırmızılılar, Bruma’nın 2018 sezonu sonunda bitecek olan kontratını 2022’ye kadar uzatmak için teklifini sundu.

        3

        Kalan 2 sezonunda yıllık 1.2 milyon Euro kazanıp 20 bin Euro da maç başı ücret alacak Portekizli yıldızın maaşına ciddi oranda zam yaparak artı 4 yıl daha sözleşme imzalamak isteyen yönetim, teklifinin ardından beklemeye geçti.

        4

        İngiliz kulüplerinin yakından takip ettiği 22 yaşındaki oyuncuyla yakın zamanda anlaşmak isteyen Özbek yönetiminin, genç oyuncuyu yeni kontrat için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

        5

        AMAÇ; DAHA YÜKSEK FİYATA SATMAK
        Yönetim, Bruma’nın gelecek yıl Avrupa kupalarında ses getirip 2018 yazında da son Avrupa şampiyonu Portekiz Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy göstermesini bekliyor.

        6

        Bu sayede de genç oyuncunun rekor transfer bedeliyle satılabileceği kaydedildi.

        7

        MENAJERİ, ‘PREMİER LİG HARİKA OLUR’ DEMİŞTİ
        Genç yeteneğin menajeri Catio Balde, yapılan görüşmenin ardından geçtiğimiz gün Portekiz basınına açıklamalarda bulunmuştu.

        8

        Acil bir durum olduğu için G.Saray’la görüştüklerini belirten Balde, “Masada sözleşme uzatılması da dahil birçok konu konuşuldu.

        9

        Bruma, Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini uyandırdı. Neler olacağını göreceğiz.