Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Yusuf Erdoğan: Futbol hayatımı 10 yıl daha sürdürmek istiyorum - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili takımın medya merkezine konuşan Yusuf Erdoğan, Beşiktaş maçında futbol hayatının tehlikeye gidebileceğini ifade ederek, "Beşiktaş maçı kazanabileceğimiz bir maçtı. Talihsiz iki tane gol yedik, sonra toparladık. Ardından talihsiz bir an yaşadım. Futbol hayatım tehlikeye girebilirdi. Çok şükür küçük sıyırıklarla atlattım diyebilirim. 8-9 yıl önce kolum kırılmıştı. O zaman da böyle bir acı hissetmiştim. Yine bir kırığın meydana geldiğini zannettim ama Allah korudu. Pozisyon sonrası o acıyla kendimi soyunma odasında buldum. Pozisyon hakkında çok söylenecek bir şey yok. Herkes gördü. Verilmiş sadakamız varmış diyelim. Yaşadığım sakatlık sonrası ilk olarak annem ve babamla konuştum. Aklıma ilk onlar geldi. İlk uçakla İstanbul'a geleceklerdi. Görüntülü konuşarak ayağımı gösterdim, iyi olduğuma zor ikna ettim onları" şeklinde konuştu.

        "BİRAZ DAHA SABIR BEKLİYORUZ"

        Takımın istenen düzeyde olmadığını kaydeden Erdoğan, "Hiç kimsenin ne olduğumuz konumdan ne de kendi performansından memnun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü milyonların tuttuğu kulüpte oynuyoruz. Sorumluluğumuz çok fazla ve her zaman üst düzey oynamamız gerekiyor. Bu sene iyi bir yapılanma oldu. Hem başkanımız hem hocamız hem stadımız hem de kaliteli transferlerimizle iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Takımdaki tüm futbolcular karakter ve yetenek anlamında çok iyi. Kimsenin birbiriyle sıkıntısı yok. Güzel bir arkadaşlık ortamı var. Bu seneyi geçiş dönemi olarak kabul ediyoruz. Üst düzey oynamaya çalışıyoruz ancak bazen parçaları birleştirmekte zorluklar yaşıyoruz. O yüzden biraz daha sabır bekliyoruz. Gerçek Trabzonspor'a az kaldı diye düşünüyorum. Bunun görüntülerini yavaş yavaş vermeye başladık. Her hafta üstüne koyan bir takım olduk. Ben lig sonuna kadar daha farklı bir Trabzonspor sergileyeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

        "TARAFTARLARIMIZDAN TEK RİCAM TAKIMLARINA KÜSMESİNLER"

        Taraftarlardan takıma küsmemelerini isteyen Yusuf Erdoğan, "10 yılın verdiği rahatlıkla şunu söylemek istiyorum, bu şehrin insanının neler düşündüğünü, nasıl insanlar olduğunu gayet iyi biliyorum. Bizim insanımız çok içten ve sıcak insanlardır. Biraz da sabırsızız. Sadece futbol anlamında değil. Trafik yoğun olsa bile hemen agresifleşmeye başlıyoruz. Buranın coğrafyası ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu insanlar bizdeki yetenekleri bildiği için kötü bir sonuç sonrası haklı olarak isyan ve kızma ihtiyacı duyuyorlar kendilerinde. Çünkü bizi ailesinden görüyorlar. Bu kulüp geçmişte olduğu gibi çok güzel günler görecektir. Tarih yazmaya devam edecektir. Taraftarlarımızdan tek ricam takımlarına küsmesinler. Yeni doğan çocuklarına Trabzonspor sevgisini aşılasınlar. Şu an acı çekiyoruz ancak tatlı meyvelerini de göreceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

        "AKYAZI'DA RAKİBİMİZİ BASKI ALTINA ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

        Akyazı'da rakiplerini baskı altına alacaklarını vurgulayan Yusuf, şöyle konuştu:

        "Ben Hüseyin Avni Aker Stadı'na seyirci olarak gittiğimde çok etkilenmiştim. Aynı duyguları Akyazı Stadı'nda da hissettim. Gerçekten çok güzel. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Orada büyük başarılar elde edeceğimize eminim. Rakip oyuncular Avni Aker'de kendilerini baskı altında hissederlerdi. Aynı durum Akyazı'da da olacaktır. Daha kalabalık ve daha modern bir stadyumda taraftarlarımızın gücüyle birlikte rakibimizi baskı altına alacağımızı düşünüyorum. Benim ve takım arkadaşlarım için bu sene özel bir sene. Avni Aker'e veda edeceğiz. Kapanış bize nasip oldu. İnşallah seyircimizin desteği ile iyi sonuçlar elde ederiz. Beşiktaş maçında oynadığımız oyunu ligin tamamına yayıp, taraftarlarımıza güzel bir futbol izletmek istiyoruz. Avni Aker'de kolaylıkla rakipleri baskı altına alıyoruz. Bu nedenle Antalyaspor maçından galip ayrılacağımıza eminim."

        "ALLAH İZİN VERİRSE FUTBOL HAYATIMI 10 YIL DAHA SÜRDÜRMEK İSTİYORUM"

        Futbol hayatını 10 yıl daha sürdürmek istediğini belirten Yusuf Erdoğan, "Bu zamana kadar Konyaspor maçındaki gibi bir heyecanı yaşamadım. Hem benim hem de takımımız açısından çok farklı duyguların olduğu bir maçtı. Benim golü atışım, sonrasında tribünlere koşuşum, arkamdan tüm takımın gelmesi ve taraftarlarımızla bir bütün olmamız çok farklıydı. Gerçekten orada olanların anlayabileceği bir duyguydu. Son saniyede telafisi olmayan bir topun kaleye girmesi ve bizim 3 puan almamız. Bu sıradan bir 3 puan değildi. Kötü gidişatın ardından 3 puan almamız birlik ve beraberlik anlamında bizi olumlu etkiledi" açıklamasını yaptı.

        "ERSUN HOCA ÇOK FARKLI BİR İNSAN"

        Teknik Direktör Ersun Yanal ile çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini vurgulayan Yusuf, "Daha önce birlikte 6 ay çalışmıştık. Bize her anlamda çok şey kattığını düşünüyorum. Kendisi ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabımdan, 'Hocam inşallah tekrar buluşuruz' yazmıştım. Şimdi yeniden buluştuk. Ersun hoca çok farklı bir insan. Hayat enerjisi çok iyi. Futbol bilgisi ise tartışılmaz. İnşallah bir bütün olup güzel işlere imza atacağız" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ