Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de futbolcuların performansı, teknik heyette büyük sevinç yaşattı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Sezona oldukça çalkantılı bir giriş yapan fakat üst üste Atiker Konyaspor, Karabükspor, Manchester United ve Akhisar Belediye maçlarını kazanarak mükemmel bir ivme yakalayan Fenerbahçe’de, milli aranın gelmesi teknik heyetten yönetime, futbolculardan taraftara herkesin moralini bozmuştu.

        2

        Üstüne üstlük bir de ilk maçlarda Lens’in sakatlanması herkesi çileden çıkarttı. Fakat kötü başlayan milli ara, devamında farklı bir etkiye dönüştü.

        3

        Milli takıma giden birçok oyuncunun çok iyi maçlar çıkarması, goller atması, hocalarından tebrikler almaları, dönüşte adeta bomba gibi bir takım ortaya çıkardı.

        4

        Dick Advocaat ve teknik heyet, dün tam anlamıyla toplanan takımın moralinin çok iyi olduğunu görünce büyük sevinç yaşadı. İşte tek tek futbolcuların başından geçenler:

        5

        HASAN ALİ KALDIRIM
        Geçtiğimiz dönem Milli Takım’a çağrılmasına rağmen sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartılan başarılı oyuncu bu şanssızlık sebebiyle büyük üzüntü yaşamıştı.

        6

        Fakat Kosova’ya karşı ilk 11’de forma giyen Hasan Ali’ye maç sonu teknik direktör Fatih Terim teşekkür etti.

        7

        Terim, Hasan Ali’ye çok iyi ve çok akıllı oynadığını söylerken, milli oyuncuya bu sözler büyük moral oldu. Başarılı sol bek de hocasının bu sözlerine “Bana güvendiğiniz için teşekkür ederim” şeklinde yanıt verdi.

        8

        VOLKAN ŞEN
        Özellikle bu sezon iyi de oynasa kötü de oynasa “Bitiricilik zaafıyla” ön plana çıkan Volkan Şen, bu şanssızlığını Milli Takım’da kırdı.

        9

        Kosova’ya karşı takipçiliğini konuşturup milli formayla ilk golünü atan Şen, büyük mutluluk yaşadı.

        10

        Özgüveni yerine gelen başarılı kanat oyuncusunun keyfi gözlerinden okunurken, antrenmanda da takım arkadaşları onu tebrik etti.

        11

        MARTİN SKRTEL
        Fenerbahçe’nin, performansı her gün daha iyiye giden stoperi Martin Skrtel de milli arayı oldukça iyi geçiren futbolculardan biriydi.

        12

        Slovakya Milli Takımı’nın kaptanı tam 3 bin 723 gün yani 90 ay aradan sonra milli formayla golle tanıştı.

        13

        Litvanya’ya karşı golünü atan deneyimli oyuncu büyük mutluluk yaşarken, F.Bahçe’ye de müthiş moralle geri döndü. Skrtel’in bu hali doğal olarak teknik heyeti de çok mutlu etti.

        14

        SİMON KJAER
        Danimarka Milli Takımı’nın kaptanı, her ne kadar takımı hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile 1-1 berabere kalsa da, Danimarkalı gazeteciler tarafından maçın en iyi oyuncusu olarak gösterildi.

        15

        Dünya Kupası eleme grubu maçında da Kazakistan’a karşı 4-1’lik bir zafer elde eden Vikingler’de Kjaer de büyük bir moralle milli takımdan döndü.