Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Arjantin'de Messi ve arkadaşları basının çıkardığı yalan haberlere sert tepki gösterdi - Futbol Haberleri

        Arjantin’in Kolombiya’yı 3-0 yenerek 2018 Dünya Kupası elemelerinde rahat bir nefes aldığı maçın ardından yaşananlar, mücadelenin de önüne geçti. 1 gol atıp 2 de attıran gecenin yıldızı Messi, maçın ardından tüm takım arkadaşları ile birlikte basın toplantısına çıktı. Arjantinli oyuncular, takım arkadaşları Lavezzi’nin ‘idmandan sonra uyuşturucu kullandığı’ yönündeki haberlere çok sert tepki gösterdi ve basına karşı süresiz boykot kararı aldı. Mikrofonu alarak konuyla ilgili açıklama yapan Messi, “Bugüne dek birçok suçlamayla karşılaştık. Ağır eleştiriler aldık. Ancak tümünü saygıyla karşılayıp yanıt vermedik. Fakat artık sınır aşıldı. Haddinizi aştınız. Çünkü susarsak, insanlar Lavezzi ile ilgili yazılanları doğru kabul eder. Tüm takım buradayız ve artık güçlü bir şekilde, medyanın oyuncağı olmayacağız. Bize istediğiniz kadar saldırın. Artık hiçbirimiz medya ile konuşmayacağız” dedi.

        MUHABİRE DAVA AÇILIYOR

        Arjantinli futbolcuların medyada karşı boykota ne kadar devam edecekleri bilinmiyor ancak sert tepkinin şimdiden tarihe geçtiği kesin. Bu arada Çin ekibi Hebei China Fortune’de forma giyen Ersan Gülüm’ün takım arkadaşı Lavezzi’nin de, uyuşturucu kullandığına dair haberi yapan muhabire dava açacağı ifade edildi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ