Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Bursaspor - Akhisar Belediyespor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig 11. hafta karşılaşmasında Bursaspor, evinde Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Akhisar Belediyespor, düşme hattından kurtulmak için Bursaspor deplasmanında 3 puan arayacak. İşte maçın tüm detayları..

        BURSASPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

        Bursaspor - Akhisar Belediyespor maçı 19 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA 2 EKSİK

        SPOR Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını 2 eksikle sürdürdü.

        Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki sabah idmanın sağ ayak tarağındaki ağırlar nedeniyle Hugo Rodallega ile nezle olan kaleci Fatih Öztürk katılmadı. Düz koşu ve 5'e 2 oyunuyla ısınan yeşil siyahlı ekip, daha sonra teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde taktik çalışması yaptı. Çift kalede sık sık oyunu durdurarak futbolcularını uyaran Tolunay Kafkas, Bursaspor kadrosunu kafasında oluşturmaya çalıştı.

        İdmandan sonra açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Özer Hurmacı, Bursaspor maçı ile çıkışa geçeceklerini, takımda morallerin de yüksek olduğunu vurguladı.

        BURSASPOR AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

        Bursaspor, dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

        Yeşil-beyazlı takım, Akhisar Belediyespor ile Cumartesi günü sahasında oynayacağı Spor Toto Süper Lig 11.hafta maçının hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü.

        Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas pres pres çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 3 gruba ayrılan yeşil-beyazlı oyuncular, kendi arasında turnuva yaptı ve turnuvanın şampiyonu mavi takım oldu. Neşeli geçen antrenmanda sakatlığı bulunan Bilal Kısa ve Cristobal Jorquera takımdan ayrı çalıştı. Bursaspor, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

        Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular, çabukluk ve dar alanda pas çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip, antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç oynayarak idmanı tamamladı.

        Ege temsilcisinde Hugo Rodallega ve Fatih Öztürk takımdan ayrı çalıştı.

        BURSASPOR'DA SERDAR KURTULUŞ SEZONU KAPATTI

        Bursaspor'da U21 takımı ile yapılan hazırlık maçında dizi çıkan Serdar Kurtuluş'un yapılan kontrollerinde tüm bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı bildirildi.

        Yeşil-beyazlı ekipte geçen hafta sonu U21 takımı ile Özlüce Tesisleri'nde yapılan hazırlık maçının 60. dakikasında Abdurrahman Taiwo ile girdiği ikili mücadele sonrası dizi çıkan deneyimli oyuncu Serdar Kurtuluş'tan kötü haber geldi.

        Dizindeki ödemin henüz tam olarak geçmediği Serdar'ın yapılan kontrollerinde dizindeki tüm bağların koptuğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

        Bursaspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz da kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla detaylı açıklamayı yapacaklarını söyledi.

        MAÇIN HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU

        Üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isteyen puan cetvelinin 4'üncü sırasındaki yeşil beyazlı takım, rakibi karşısına galibiyet için çıkacak. usunda. Milli maç için lige verilen arada oynadığı Kardemir Karabükspor'la deplasmanda golsüz berabere yeşil beyazlı takımın Akhisar Belediyespor maçını Ankara Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ile Esat Sancaktar yapacak. Dördüncü hakem ise Özgünç Türkalp olacak.

        8 DEFA KARŞILAŞTILAR

        Bursaspor ile Akhisar Belediyespor bugüne kadar Spor Toto Süper Lig'de 8 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Akhisar Belediyespor üstünlük sağladı. Bursaspor rakibi karşısında 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan 2 karşılaşmayı da Akhisar Belediyespor evinde 3-1, Bursa'da ise 2-0 kazandı.

        ÜSTÜNLÜK KAFKAS'TA

        Ligimizin deneyimli yerli teknik direktörleri Bursaspor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu ile Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Tolunay Kafkas, bugüne kadar 5 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Hamzaoğlu 2, Kafkas ise 3 galibiyet aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ