Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman, Tolgay Arslan için çıkan transfer iddiaları hakkında konuştu - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-Beyazlı formayla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla alkış toplayan Tolgay Arslan için Avrupa devlerinin sıraya girdiği iddia edilmişti. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United başta olmak üzere West Ham United, Napoli ve Lazio gibi ekiplerin peşinde olduğu öne sürülen 26 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Başka takımlar tarafından istenmek güzel ama önceliğim Beşiktaş” ifadelerini kullanmıştı.

        Bu gelişmelerin ardından Başkan Fikret Orman, Tolgay’ın durumuyla ilgili olarak bildirimde bulundu. Başkan, “Bize gelen bir teklif yok. Bunlar tamamen klasik menacer oyunu. Tolgay’a da söyledim. Sadece işine bakıp futbolunu oynayacak” ifadelerini kullandı.

        'GEREKENİ YAPARIZ'

        Takımdan ayrılan futbolcuların büyük pişmanlık yaşadığını belirten Orman, “Bizden gidenlerin durumu ortada. Gökhan Töre, yeni sezon öncesinde West Ham United’a gitmek için tutturdu. Geldiği nokta ortada... O yüzden bu tip konularla zaman geçirmek yerine takımımızın başarısına odaklanmış durumdayız. İlk yarı bitene kadar Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’nda üst üste önemli maçlara çıkacağız. Sadece bunlara odaklı durumdayız. Transfer konusunu, döneminde konuşup gerekeni yaparız” sözlerini sarf etti.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ