Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Gremio'nun teknik direktörü Renato Gaucho'nun kızına yaptığı jeste ceza geldi - Futbol Haberleri

        Brezilya Kupası'nda Gremio ile Cruzeiro takımları arasında oynanan yarı final rövanş maçı sırasında yaşanan ilginç bir olay nedeniyle Gremio kulübüne ceza verildi.

        Gremio'nun 2-0 kazanarak finale yükseldiği karşılaşma sırasında 22 yaşındaki kızını yedek kulübesinde yanında oturtan ve maçın ardından saha içindeki kutlamalara katılmasına izin veren teknik direktör Renato Gaucho, takımının ceza almasına yol açtı.

        Brezilya Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Gaucho'nun kızı Carolina Portaluppi'nin yedek kulübesinde oturmasının kurallara aykırı olduğu vurgulanarak, "Bir babanın kızına olan sevgisi yargılanamaz. Ancak yapılan hareket, futbol disiplin kurallarına aykırıdır ve cezasız kalmamalıdır." ifadeleri kullanıldı.

        Açıklamada, iki ayaklı finalde Gremio'nun ev sahipliği yapacağı maçın tarafsız sahada oynanmasına ve kulübün 30 bin real (29 bin 390 lira) para cezasına çarptırılmasına karar verildiği belirtildi.

        Yaşananların ardından Gremio taraftarlarının bir bölümü sosyal medyada Gaucho'yu desteklerken, Brezilya ekibi ise karara itiraz edeceğini duyurdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ