Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin bu sezon tartışılmaz en iyi ismi Jeremain Lens, derbi öncesi konuştu. Lens takımdan ayrılıyor mu? - Fenerbahçe Haberleri
        25

        MANU'YA ATTIĞI GOL...
        “Kolaydı. Antrenmanda birkaç kez çalıştık. İyi frikikler attım. Maçta daha önce atmamıştım. İlk frikik atışımdı. Bu benim anımdı. Simon ile konuştum. Uzak köşeye atmayı düşünüyordum.

        26

        O da bana ‘Hayır kaleciye bak yakın köşeye atman’ gerekir dedi. Ben de o şekilde yaptım. Benim için de sürprizdi. Çünkü daha önce hiç frikik kullanmamıştım. İlk frikik atışımdı. Umarım devamı gelir...”

        27

        HER BÖLGEDE OYNAYABİLİRİM
        “Kanat oyuncusu olarak başlıyorum. Teknik direktör, benim sol tarafta, ileri uçta ve 10 numarada oynayabileceğimi biliyor. Volkan ile alan değiştirme konusunda özgürlüğümüz var.

        28

        10 numara, ileri uç, kanatlar farketmez. Hücumda ihtiyacımız olanı yapmak için özgürlüğümüz var. Defansif anlamda da gerekli pozisyonları aldığınızda sorun olmuyor..."

        29

        "BASİT BİR HAYATIM VAR"
        “Burada kuzenimle birlikte yaşıyorum. Ailem burada değil. Kızımın Hollanda’da okulu devam ediyor. Geliyorlar buraya, seyahat ediyorlar. Mümkün olduğunda ben gidiyorum. Her gün dışarıda gezmiyorum. Evde basit bir hayatım var. Bence 15 milyondan fazla insan yaşıyor İstanbul’da.

        30

        18-19-20 milyon olduğunu duyuyorum. Kalabalık bir şehir. Trafik oldukça yoğun. Yarım saatlik yol, 2.5 saati bulabiliyor. Asya tarafında yaşıyorum ve genellikle burada kalıyorum. Çok fazla hobim var.

        31

        İki köpeğim var onlarla zaman geçirmeyi seviyorum. Ben açık biriyim. İyimserimdir. Mutluyum. Her oyuncunun iyi ya da kötü durumu olabiliyor. Maçlardan sonra eve gidip dinlenmeyi istiyorum bir an önce.”

        32

        "KENDİMİZE BAKIYORUZ"
        “Biz sadece kendimizi ve kendi kalitemizi düşünüyoruz. İyi takımız. Galatasaray’ı mağlup edebiliriz. Galatasaray’dan birçok oyuncunun teknik özellikleri ile ilgili konuşabilirim ama bu bizim için önemli değil.

        33

        Şu an bu maçın kilit maç olduğunu söylemek için çok erken. Anahtar maçlarda değiliz henüz. Zirveye yaklaşma açısından önemli bir maç. Galatasaray’ın 2, Beşiktaş’ın 6, Başakşehir’in 8 puan gerisindeyiz. Bu nedenle bu maçı kazanmak zorundayız. Derbiye, final maçı ya da anahtar maç diyemem...”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ