Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin bu sezon tartışılmaz en iyi ismi Jeremain Lens, derbi öncesi konuştu. Lens takımdan ayrılıyor mu? - Fenerbahçe Haberleri
        5

        Taraftar için, kendim için, takım için üzgünüm. Çünkü takımıma iyi bir sonuç için yardımcı olabileceğimi düşünüyordum. Şu an gerçek olan ise sakat olduğum ve maçta oynamayacağım. Takımıma ve arkadaşlarıma destek vereceğim. Umarım iyi bir sonuç alırız."

        6

        Hollandalı yıldız derbide yer alması halinde Fenerbahçe'nin rahat kazanabileceği yorumlarının hatırlatılması üzerine, “Evet bu tip yorumlar duydum. Ama benim için önemli olan şu. İyi bir takımımız var. Bu nedenle Lens takımın yüzde 80’i gibi yorumlar yapmak doğru değil.

        7

        Ben takımın bir parçasıyım. Ben olmadan Galatasaray’ı mağlup edebiliriz. Buraya gelir gelmez çok sayıda maç oynadım. İyi sonuçlar almaya başladık. İnsanlar, takım için önemli olduğumu düşünebilir. Ama ben sadece işimi yapıyorum. Herşey iyi gidiyor şu anda.

        8

        Futbolda iyi ve kötü dönemler olur. Ama önemli olan kazanma ruhunu korumak, tekrar tekrar mücadele etmek. Sonunda takım için üzerime düşeni gol ya da asistlerle yapmaya çalışıyorum. Ben takımın parçasıyım. Kendimden bahsetmeyi sevmiyorum.

        9

        Çünkü ben takımın yıldızı değilim. Ben böyle hissetmiyorum. Biz Fenerbahçe’den bahsediyoruz, Lens’ten değil. 23 kişiden bahsediyoruz. Takım olarak birşeyler yapıyoruz.

        10

        Tabii ki bazen ben öne çıkıyorum bazen başkası. Ama bu futbol. Bazı istatistikler gördüm ve bu beni mutlu etti. Ama önemli olan takımın başarılı olması.”

        11

        "SAHADA EĞLENİYORUM"
        “Üzerimde bu konuyla ilgili bir baskı hissetmiyorum. Yapabildiğim şeyi seviyorum. Sahadayken eğleniyorum. Belki insanlar benim yıldız olduğumu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum. Sahada normal bir oyuncuyum ve ne yapabiliyorsam onu yapıyorum.”

        12

        “Taraftarın beni kısa sürede sevmesi sürpriz oldu. Eğer takım için önemliyseniz insanlar bunu görebiliyor. İnsanlar sahada gördüklerinin karşılığını gösteriyorlar. Beni ve takımı desteklemelerinden dolayı mutluyum. Umarım bu şekilde devam ederler...”

        13

        "BURADA KALMAK İSTERİM"
        Fenerbahçe’yi seviyorum. İnsanların bana yaklaşımını seviyorum. Burada uzun süre kalırsam sürpriz olmaz. Ama bu bana bağlı değil. Başka faktörlere bağlı.

        14

        "Tüm opsiyonlar mümkün. 9 aylık bir süreç için geldim. Sezon sonu ne olacak bilmiyorum. Kiralık oyuncular genellikle bonservisi elinde olan kulübe dönüyor. Şu anki gidişattan memnunum. Fenerbahçe’yi seviyorum. İnsanların bana yaklaşımını seviyorum.

        15

        Burada uzun süre kalırsam sürpriz olmaz. Ama bu bana bağlı değil. Başka faktörlere bağlı. Fenerbahçe, Sunderland ve diğer konular. Neler olacağını göreceğiz. Ama eğer bana ‘kalmak ister misin?’ diye soruyorsanız, ‘Evet’ derim. İyi bir kulüp. Burada kalmak isterim...”

        16

        FENERBAHÇE'Yİ SEÇMESİNİN NEDENİ
        “Ana sebep teknik direktörü tanımam. O beni tanıyor. Benim nasıl oynadığımı ve ben de onun nasıl çalıştığını biliyorum. Bu durum olayları kolaylaştırıyor.

        17

        Takıma adapte olmam, kendimi iyi hissetmemde çok önemli. Bu açıdan herşey beklediğim gibi gidiyor. Bana özgüven veriyor. Bu açıdan kendisiyle iyi bir ilişkimiz var.

        18

        Sadece teknik ekipten değil sağlık ekibinden de çok mutluyum. Herkesten mutluyum. Bu da tüm takımın iyi sonuçlar almasına yardımcı oluyor...”

        19

        "İYİ TARAFTA OLMAYA ALIŞIĞIM"
        “Buraya çabuk alışmamın birkaç sebebi var. Teknik ekibi tanıyorum. Bazı takım arkadaşlarımı önceden tanıyorum. Diğer arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. İlk dakikadan bu yana kendimi takımda ve kulüpte rahat hissetim.

        20

        Fenerbahçe’nin oyun stili de bunda etkili oldu. Benim alıştığım anlayışa uygun oynuyor takım. Benim önceki kulüplerime bakarsanız şampiyonluk için mücadele eden takımlarda oynadım.

        21

        Ben daha iyi tarafta olmaya ve defansı zorlamaya alışığım. Dar alanlarda nasıl etkili olacağımı biliyorum. Kendi yolumu buradan bulup işimi yapmayı biliyorum.”

        22

        BU KADARINI HİÇ BEKLEMİYORDUM"
        “Buraya gelmeden önce uzun süre oynamamıştım. Buraya oynamaya ve kendimi iyi hissetmeye geldim. Buraya gelmeden önce bu kadar büyük bir taraftar ve kulüp beklemiyordum. Tabii ki büyük olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. En çok şaşırdığım taraftar ve atmosfer oldu.

        23

        Stat, kulüpteki insanlar... Bu kulüpte oynamak benim için gurur verici. Dürüst olmak gerekirse taraftarların bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. İnsanlar bana Manchester maçındaki taraftarın derbiye göre sadece yüzde 50’si olduğunu söyledi. Düdük çaldıktan sonraki desteğe çok şaşırdım.

        24

        O anın tadını çıkardım. Taraftar, takımın maça iyi başlamasına en az yüzde 10’luk bir katkı sağlıyor. Derbide yine takıma maça iyi başlaması ve maçı iyi bitirmesi için destek olacaklarından eminim...”

        25

        MANU'YA ATTIĞI GOL...
        “Kolaydı. Antrenmanda birkaç kez çalıştık. İyi frikikler attım. Maçta daha önce atmamıştım. İlk frikik atışımdı. Bu benim anımdı. Simon ile konuştum. Uzak köşeye atmayı düşünüyordum.

        26

        O da bana ‘Hayır kaleciye bak yakın köşeye atman’ gerekir dedi. Ben de o şekilde yaptım. Benim için de sürprizdi. Çünkü daha önce hiç frikik kullanmamıştım. İlk frikik atışımdı. Umarım devamı gelir...”

        27

        HER BÖLGEDE OYNAYABİLİRİM
        “Kanat oyuncusu olarak başlıyorum. Teknik direktör, benim sol tarafta, ileri uçta ve 10 numarada oynayabileceğimi biliyor. Volkan ile alan değiştirme konusunda özgürlüğümüz var.

        28

        10 numara, ileri uç, kanatlar farketmez. Hücumda ihtiyacımız olanı yapmak için özgürlüğümüz var. Defansif anlamda da gerekli pozisyonları aldığınızda sorun olmuyor..."

        29

        "BASİT BİR HAYATIM VAR"
        “Burada kuzenimle birlikte yaşıyorum. Ailem burada değil. Kızımın Hollanda’da okulu devam ediyor. Geliyorlar buraya, seyahat ediyorlar. Mümkün olduğunda ben gidiyorum. Her gün dışarıda gezmiyorum. Evde basit bir hayatım var. Bence 15 milyondan fazla insan yaşıyor İstanbul’da.

        30

        18-19-20 milyon olduğunu duyuyorum. Kalabalık bir şehir. Trafik oldukça yoğun. Yarım saatlik yol, 2.5 saati bulabiliyor. Asya tarafında yaşıyorum ve genellikle burada kalıyorum. Çok fazla hobim var.

        31

        İki köpeğim var onlarla zaman geçirmeyi seviyorum. Ben açık biriyim. İyimserimdir. Mutluyum. Her oyuncunun iyi ya da kötü durumu olabiliyor. Maçlardan sonra eve gidip dinlenmeyi istiyorum bir an önce.”

        32

        "KENDİMİZE BAKIYORUZ"
        “Biz sadece kendimizi ve kendi kalitemizi düşünüyoruz. İyi takımız. Galatasaray’ı mağlup edebiliriz. Galatasaray’dan birçok oyuncunun teknik özellikleri ile ilgili konuşabilirim ama bu bizim için önemli değil.

        33

        Şu an bu maçın kilit maç olduğunu söylemek için çok erken. Anahtar maçlarda değiliz henüz. Zirveye yaklaşma açısından önemli bir maç. Galatasaray’ın 2, Beşiktaş’ın 6, Başakşehir’in 8 puan gerisindeyiz. Bu nedenle bu maçı kazanmak zorundayız. Derbiye, final maçı ya da anahtar maç diyemem...”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ