Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Ümit Özat, takımının başında ilk maçına çıkıyor! - Futbol Haberleri

        Sezonun 11. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçta başkent ekibinin başında ilk kez kulübede yer alacak Ümit Özat, yaptığı açıklamada "Göreve başlamamın milli maç arasına denk gelmesi bir şans. Mevcut eksikleri giderme açısından böyle bir zamana ihtiyacımız vardı. Çok çalıştık iyi hazırlandık" dedi.

        Kayserispor ile yakın puanlara sahip olduklarına dikkati çeken Özat, "Geldiğim gün söylediğim hedeften oyuncularıma olan güvenim nedeniyle kesinlikle şaşmayacağım. Yukarıları yakalamak istiyorsak her maçtan 1 ya da 3 puan almak zorundayız" diye konuştu.

        "Bizim için gol yemediğimiz her maç önemlidir çünkü kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin" ifadelerini kullanan Özat, şunları kaydetti:

        "Bu ligde deplasmanda alınan her puanın önemi büyük. Oyuncularıma güveniyorum ön tarafta iyi oyuncularımız var. Son oynanan milli maçtaki 22 futbolcunun 2'si bizim oyuncumuz. Bunlar bizim için önemli değerler. Formda oyuncularımız var, onlardan da faydalanmak istiyoruz. Kayseri'den iyi bir skorla döneceğimizi umut ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ