Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldızlar Galatasaray derbisinde iddialı - Fenerbahçe Haberleri
        2

        VOLKAN DEMİREL: ALIŞILAGELMİŞ BİR AKŞAM OLACAK
        “Alışılagelmiş bir akşam olacak. Biz takım olarak galip gelmekten ve bu geleneği sürdürmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Takım olarak bunun bilincinde ve bu şekilde sahaya çıkacağız.

        3

        Bizi desteklemeye gelecek olan taraftarlarımız da bizi maç sonuna kadar çılgınca desteklesin ve hepimiz için güzel bir akşam olsun.

        4

        Galatasaray maçı, şampiyonluk hedefimizi ve lig sıralamasını yakından ilgilendirdiği için daha da önem kazanıyor, ama biz sahaya bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. Bu maça da çok iyi hazırlandık. Bu serinin bozulmaması için elimizden geleni yapacağız.”

        5

        PERSİE: ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYORUZ
        "Derbiler her zaman atmosferi farklı karşılaşmalar olmuştur. Galatasaray maçı da bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak.

        6

        Ben de bugüne kadar kariyerimde hem Hollanda’da hem İngiltere’de çok fazla sayıda derbi maçına çıktım. Bu derbi maçlarının önemini biliyorum. Heyecanla beklediğimiz bir maç.

        7

        Taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Bu akşam kendi stadımızda derbi olmasının ötesinde ayrı önemi de olan bir karşılaşma tabii ki.

        8

        Eğer bu maçı kazanırsak bu maçla beraber zorlu bir döneme giriyoruz. Önümüzdeki birkaç maçta ardı ardına galibiyetler almayı başarırsak artık ligin yukarısını kesinlikle yakalamış olacağız. Yukarıdaki grubu yakalayıp lig yarışının içine daha da fazla dahil olmak istiyoruz.

        9

        Bu anlamda bizim için ayrıca önemli. Şampiyonluk yarışı dönemlerinde rakiplerimizden birinin önüne geçmek istiyoruz. Son karşılaşmalarda taraftarlarımızın desteğinin önemini gördük.

        10

        Geldiler, stadımızı doldurdular. Onların desteği ile daha güçlü olduğumuzu gördük. Bu maç ile beraber bundan sonraki karşılaşmalarda hep yanımızda olsunlar, onların desteği ile hep birlikte bu işi başaralım."

        11

        AATİF: AMACIMIZ; SADECE KAZANMAK
        "Bizim için çok büyük bir maç olacak, aynı zamanda benim Fenerbahçe’deki ilk derbi maçım olacak. Kendi sahamızda olacağız. Bizim için güzel bir akşam olacağını umuyorum.

        12

        Dileğim; her şey bizim için iyi geçer. Amacımız; sadece kazanmak. Son haftalarda oynadığımız futbolu oynarsak -inşallah o formu da göstermek istiyoruz- bu akşam bizim için güzel olacaktır.

        13

        Bu maçı kazanarak lig yarışında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu maçta taraftarlarımızın desteği, bize mutlaka katkı sağlayacaktır.

        14

        Manchester United maçında bize çok yardımcı oldular; gerçekten destekleriyle çok büyük katkıda bulundular. Umarım; aynı durum Galatasaray maçında da geçerli olur.

        15

        Tüm taraftarlarımızın bizim arkamızda olacağını, bize yardımcı olma gayreti içerisinde olacaklarını düşünüyorum. Tezahüratlarıyla bizi desteklesinler."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ