Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Selçuk mu, De Jong mu? - Galatasaray Haberleri

        Dev maça ikili orta sahayla çıkmaya hazırlanan teknik direktör Riekerink, henüz kimi kulübede oturtacağını netleştirmedi.

        Cezası biten Tolga Ciğerci’yle maça başlamayı düşünen Hollandalı hocanın, Selçuk İnan ve Nigel de Jong konusunda kararsız olduğu öğrenildi. İki yıldızından birini yedek soyunduracak olan Riekerink’in, soğuk algınlığı geçiren kaptan Selçuk’un dünkü antrenmanda yer almasına rağmenönceki gün yapılan idmanı kaçırması nedeniyle, ilk tertipte vatandaşı De Jong’u bir adım önde gördüğü ifade edildi.

        PODOLSKİ DERBİYE HAZIR

        Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle önceki gün yapılan idmana katılamayan Lukas Podolski, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Son oynanan Başakşehir maçında yedek soyunan Alman yıldızın, derbide forma giymek istediği ve dev maça hazır olduğu bildirildi.

        TEK İDMANLA KALEYE

        Cimbom’un başarılı file bekçisi Fernando Muslera, derbiye tek idmanla çıkacak. Milli takımdan perşembe gecesi dönen ve dinlendirilerek önceki günkü antrenmanda yer almayan Uruguaylı file bekçisi yalnızca dün akşamki taktik çalışmaya katılabildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ