Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş zorlu dönemece giriyor! Beşiktaş maç fikstürü - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde namağlup yoluna devam eden Beşiktaş, Çarşamba gününden itibaren oldukça zorlu bir maç periyoduna giriyor.

        Bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı 15 resmi maçta 9 galibiyet 6 beraberlik alarak hiç yenilmeyen Siyah Beyazlılar başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere kaderini çizecek birbirinden zorlu 5 maçı üst üste oynayacak.

        Şampiyonlar Liginde tarihinde ilk defa gruptan çıkmak isteyen ve tüm konsantrasyonunu buraya veren Kara Kartallar Süper Ligte de sıralmanın ilk dört sırasındaki takımlarla karşılaşacak.

        En zoru Benfica maçı

        Siyah Beyazlıların bu periyottaki ilk maçı Çarşamba akşamı Benfica ile olacak ve teknik direktör Şenol Güneş Benfica maçına sezonun en önemli maçı gözüyle bakıyor.

        Şampiyonlar Ligine Süper Ligten daha çok önem verdiğini açıkça belirten Güneş bu sebeple tam hazır olamayan Tosic, Adriano ve Rhodolfo'yu Adanaspor maçına dahi götürmemişti. Hatta Güneş'in Adanaspor maçındaki inanılmaz derecedeki sinirli tavırlarını Şampiyonlar Ligi stresine bağlayanlar da vardı.

        Adana'ya götürmediği 3 futbolcuyu da Benfica karşısında sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam Çarşamba gecesi mutlak galibiyet için sahaya çıkacak ve stresin daha büyüğünü yaşayacak.

        M. Başakşehir ve Fenerbahçe derbisi arka arkaya

        Hemen ardından 3 gün sonra Süper ligin şu andaki lideri M.Başakşehir ile yine Vodafone Arena'da karşılaşacak olan Beşiktaş, bir hafta sonra son haftalarda kaybetmeyen ve 3. sıraya kadar yükselen Fenerbahçe ile Kadıköy'de derbi maçta karşı karşıya gelecek.

        Dynamo Kiev kader maçı olabilir

        Kara Kartalların zorlu periyottaki dördüncü maçı 6 Aralık'ta Ukrayna deplasmanında Dynamo Kiev ile olacak.Şampiyonlar ligi'nin son grup maçı olacak Dynamo Kiev maçının zorluk derecesi grupta yapılacak 5. maçlara göre şekillenecek.Eğer Beşiktaş Çarşamba gecesi Benfica'yı yenerse son maçta alacağı beraberlik gruptan çıkması için yeterli olacak.Ancak Benfica karşısında puan kaybedilmesi halinde Dynamo Kiev maçının kazanılması kaçınılmaz olacak ve maçın zorluk derecesi kat kat artacak.

        Siyah Beyazlılar 5 maçlık zorlu periyodu Süper Ligin şu andaki 4.sü Bursaspor maçı ile tamamlayacak ve bu karşılaşma da yine Vodafone Arena'da olacak.

        İşte Beşiktaş'ın 20 günde oynayacağı 5 maç :

        23 Kasım 2016 : Beşiktaş - Benfica

        26 Kasım 2016 : Beşiktaş - M.Başakşehir

        3 Aralık 2016 : Fenerbahçe - Beşiktaş

        6 Aralık 2016 : Dynamo Kiev - Beşiktaş

        10 Aralık 2016 : Beşiktaş - Bursaspor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ