Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Ayhan Akman ve Selçuk İnan doping odasında kozlarını paylaştı - Galatasaray Haberleri
        10

        KARARI BAŞKAN VERECEK
        Galatasaray’a 2011-12 sezonunda Trabzonspor’dan transfer olan ve 5 sezonda kazanılan 3 şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Selçuk İnan’ın son yaşanan kriz sonrası kadro dışı bırakılması gündeme geldi.

        11

        Riekerink ve Ayhan Akman’ın sözlü raporunun ardından yönetim ilk etapta Selçuk’un daha fazla huzursuzluk yaratmaması amacıyla antrenmana alınmamasına karar verdi.

        12

        Futbol direktörü Cenk Ergün, “İdmana gelmene gerek yok, izinlisin” şeklinde mesaj çekip kaptana bu durumu bildirdi.

        13

        Daha sonra Başkan’ın kardeşi Mehmet Özbek, futbol şubesiyle ilgilenen yönetici Levent Nafizoğlu, tecrübeli orta sahayı Florya’ya çağırdı.

        14

        ‘AKMAN’LA İYİ ANLAŞIRIM’
        Görüşmeler sürerken, Selçuk’un kadro dışı kaldığı haberleri yayılmaya başladı. Kaptan bir açıklama yapıp “Kadro dışı yok.

        15

        Yarın (bugün) başkanla konuşacağım. Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek ile toplantı iyi geçti. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok.

        16

        Takımda en iyi anlaştığım isimlerden biri Ayhan Akman’dır. Sadece oyuna girmek istediğimi söyledim. Yaptığım buydu” diye konuştu.

        17

        Selçuk’un kaderi bugün başkan Dursun Özbek’le yapacağı görüşmede netleşecek.

        18

        G.Saray’da Adana maçında oyundan alınması üzerine yedek kulübesini yumruklayıp formasını yere atan Yasin kadro dışı bırakılmış, bir hafta sonra affedilmişti.