Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Riekerink-Selçuk krizinin perde arkasında Sabri ve Sneijder var - Galatasaray Haberleri
        6

        Riekerink’in dün takımla yaptığı toplantıda Sabri ve De Jong’un Selçuk’un cezalandırılması yönünde görüş belirttiği kaydedildi.

        7

        Son dönemde Mehmet Özbek, Sneijder, Sabri ve Ayhan Akman dörtlüsünün sık sık birlikte yemeğe çıktığı ve aralarından su sızmadığı ifade edildi.

        8

        WESLEY’YE KARŞI TEPKİLER BÜYÜYOR
        Vatandaşı Riekerink’in üzerinde söz sahibi olan, kadroyla ilgili hocasına telkinlerde bulunduğu iddia edilen Sneijder’a karşı Florya’da homurtular yükselmeye başladı.

        9

        Selçuk’la ‘güç savaşına’ girişen Hollandalı yıldıza bazı oyuncuların destek vermesine rağmen, yerlilerin başını çektiği bir grubun ise karşı çıktığı öğrenildi.

        10

        Sneijder’ı, Riekerink’le birlikte takımı yönetmekle suçlayan oyuncular, Hollandalı yıldız için “Kötü oynasa da yeri garanti.

        11

        Basına bizi suçluyor, daha sonra demediğini söylüyor. Biz bu filmi daha önce de görmüştük” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

        12

        ÖZBEK’İN GÖNLÜ İMPARATOR’DA
        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün yönetimiyle Florya’da bir toplantı gerçekleştirerek Riekerink’in durumunu masaya yatırdı.

        13

        Toplantıdan öncelikli olarak cuma günü oynanacak Bursa maçına kadar Hollandalı hocayla yola devam edilmesi kararı çıkarken, karşılaşmanın sonucuna göre Riekerink’in G.Saray’daki kaderinin belli olacağı kaydedildi.

        14

        Dursun Özbek’in Riekerink’in görevine son verilmesi durumunda ise gönlünde yatan ilk tercihin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olduğu ifade ediliyor.