Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, derbi öncesi Galatasaray'ın 11'ini bildi - Fenerbahçe Haberleri
        12

        Galatasaray 11’inde tam isabet sağlayıp enteresandır ki, 11’de 11 bildi. Yıldırım hafta içinde bu öngörüsünü Advocaat’a da iletmiş. Hocanın cevabı “Umarım o kadroyla çıkarlar” olmuş!

        13

        Riekerink, Aziz Yıldırım’ın dediği, Advocaat’ın umduğu kadro ile çıktı ve bu kadro ile oyuncu değişiklikleri belki de sonu oldu.

        14

        Meslektaşının tercihleri herkes gibi Advocaat’ı da şaşırtmıştır. Derbi sonrası sohbet konularından biri de buydu.

        15

        Özellikle Sneijder oyundan alınırken yerine Selçuk’un değil de Podolski’nin sahaya sürülmesi Fenerbahçeli yöneticileri de şaşkınlığa uğratmıştı, “Selçuk oyuna girse bize sıkıntı yaratabilirdi” diyorlardı.

        16

        “Galatasaray buraya galibiyet için değil, yenilmemek için gelmiş. Oyun anlayışlarından belli” ortak görüşü oluşurken, gecenin esprisini de patlattılar: “3 başkanla geldiler, yine yenemediler.”

        17

        Çünkü Galatasaray delegasyonu içinde başkan Dursun Özbek’in yanı sıra eski başkanlar Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat da bulunuyordu.

        18

        ‘ÖNCE RİZE’Yİ GEÇELİM BEŞİKTAŞ’I DA YENERİZ’
        Galatasaray galibiyeti Fenerbahçe’yi tam anlamıyla kendine getirdi. Bundan sonrasına daha da güvenle bakmalarını sağladı. Hem de daha iddialı bir şekilde.

        19

        Yöneticiler “İlk yarı bitiminde lider olursak kimse şaşırmasın. Yakında ligin rengini değiştiririz” derlerken, başkan Aziz Yıldırım görüşünü şu sözlerle özetliyordu: “Önce Rize’yi geçmemiz lazım. Sonra Beşiktaş’ı da yeneriz, lig iyice karışır.

        20

        Başakşehir, Beşiktaş’ı yenebilir. Beşiktaş’ın önünde zor maçları var. Beşiktaş derbisinde Lens, Mehmet Topal, Ozan da kadroda olacak. Bizim silahımız çok.”