Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Fenerbahçe Zorya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta maçları başlıyor. A Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisi Zorya ile yapacağı maçtan iyi ayrılarak liderliğini korumak istiyor. Peki Fenerbahçe-Zorya maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        FENERBAHÇE-ZORYA MAÇI HANGİ KANALDA?

        UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 24 Kasım Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı saat 19.00'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yöneteceği mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Lechner'in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andreas Staudinger olacak.

        FENERBAHÇE HAZIRLIKLARA DEVAM EDİYOR

        Fenerbahçe, Zorya Luhansk maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerinde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

        Dirk Advocaat yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Pas organizasyonlarının ardından antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı.

        Fenerbahçe hazırlıklarına, 23 Kasım Çarşamba günü Can Bartu Tesislerinde yapacağı çalışmalarla devam edecek.

        UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 5. maçlar öncesi puan durumu şöyle:

        Takımlar O G B M A Y Av P
        Feyenoord 4 2 1 1 3 2 1 7
        Fenerbahçe 4 2 1 1 5 6 -1 7
        Manchester United 4 2 2 6 4 2 6
        Zorya 4 2 2 2 4 -2 2

        MAÇ AVUSTURYALI HAKEME EMANET

        Fenerbahçe-Zorya maçını Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Harald Lechner yönetecek.

        Lechner'in yardımcılıklarını ise Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Andreas Staudinger'in dördüncü hakemliğini üstleneceği maçın ilave yardımcı hakemleri olarak ise Alexander Harkam ve Julian Weinberger görev alacak.

        Maçın hakemi Lechner, bu sezon UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Osmanlıspor'un İspanya deplasmanında Villarreal'i 2-1 yendiği maçta da düdük çalmıştı.

        TEK EKSİK LENS

        Fenerbahçe'de Zorya maçı öncesi tek eksik futbolcu Jeremain Lens oldu.

        Sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisini kaçıran Lens, Zorya karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel ise sakatlığını atlatarak takımla antrenmanlara başladı.

        Fenerbahçe'de UEFA listesinde bulunmayan Aatif Chahechouhe ile Jose Fernandao da Zorya maçında kurallar gereği oynayamayacak.

        Galatasaray derbisinden sonraki ilk antrenmanda yer almayan Alper Potuk ve Josef de Souza ise Zorya maçında oynayabilecek.

        VAN PERSIE'NIN DİNLENDİRİLMESİ BEKLENİYOR

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, son haftaların formda ismi Robin van Persie'yi Zorya maçında dinlendirmesi bekleniyor.

        Galatasaray derbisindeki iki gole de imza atan ve ligde son 3 haftada 5 kez rakip fileleri havalandıran Van Persie, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son Manchester United maçında da forma giymemişti.

        Van Persie'nin haftada 3 maç oynayamayacağını daha önceki basın toplantılarında dile getiren Advocaat'ın, futbolcusunu fizik olarak iyi durumda tutmak için böyle bir karar alacağı öğrenildi.

        Fenerbahçe'nin Zorya karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

        FENERBAHÇE'DEN ZORYA YÖNETİCİLERİNE YEMEK JESTİ

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak Zorya Luhansk maçı öncesi Ukrayna ekibinin yöneticileri ve maçın UEFA delegesine bir yemek verdi.

        Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki öğle yemeğine sarı-lacivertli kulüp adına Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Serdar Erkan ve Dış İlişkiler Departmanı yetkilileri; Zorya Luhansk'tan CEO Rafailov Sergiy, Sportif Direktör Karotchenko Dmytro ve UEFA Ana İrtibat ve Medya Sorumlusu Popenko Pavlo ile maçın UEFA Delegesi Rudolf Zavrl katıldı.

        Her iki kulübün yetkilileri, birbirlerine yemekten sonra karşılıklı hediyeler verdi.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ