Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Benfica devre arasında soyunma odasında neler yaşandı? - Futbol Haberleri
        3

        Bizim hatalarımızdan golü buldular. Tabii ki ikinci yarısı var maçın. Devrede de soyunma odasında takım arkadaşlarımızın gözünde inancı gördüm.

        4

        Soyunma odasında '4-0, 5-0 olursa bile kendi oyunumuzu oynayalım. Bu kendi oyunumuz değil' dedik.

        5

        İnanılmaz bir geri dönüş oldu. Kendi evimizde atak yapmak istediğimiz için arkada alan verdik." dedi.

        6

        Genç oyuncu, "3-0 gerideyken risk aldık. İkinci yarının başında 4-0 olacakken atamadılar. Bana göre maçın dönüm noktası bu pozisyon noktası oldu.

        7

        Taraftarımızın önünde güçlü bir takımız. 3-0'dan 3-3'e getirdik ama soyunma odasında '5 dakika daha olsa kazanırdık' diye konuştuk aramızda.

        8

        Dinamo Kiev maçına kadar ligde iki önemli karşılaşmamız var. Kiev deplasmanı zor olur ama biz güçlü bir takımız. Bu gruptan çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

        9

        "UYURSANIZ, CEZAYI ÖDERSİNİZ"
        Quaresma, "2. yarı için takımı tebrik etmek lazım, çok istedik ve başardık. En azından beraberlik için çıktı.

        10

        Ama ilk yarıda uyuduk, Benfica gibi bir takıma karşı uyursanız, cezasını ödersiniz. Bu skorlardan sonra motive olmak kolay değil, taraftarımız da yardımcı oldu.

        11

        Ben de takımın tecrübeli oyuncularından biri olarak yardım edebildiysem, ne mutlu bana. Soyunma odasında konuşulanlar, soyunma odasında kalır bizde.

        12

        Hocamız hepimizin dikkatini çekti. Çalışmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Önce ligi oynayıp, sonra Şampiyonlar Ligi'ni düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

        13

        Devre arasında oyuna girerek şık bir golle takımını ateşleyen Cenk, taraftarların bu müthiş geri dönüşte yüzde 50 katkılarının olduğunu belirtti. Milli golcünün sözleri şöyle;

        14

        “Gerçekten ilk yarı bize yakışmayan futbol oynadık. 3-0’la devreye girme moral bozucuydu. Hocamız devre arasında gerekenleri söyledi.

        15

        İkinci yarı bize yakışan futbol oynadık. Bağırmaktan sesim gitti. Sadece takım arkadaşlarımızı değil, taraftarlarımızı da kutluyorum. Bu başarıda yüzde 50 onların da katkısı var. Onlara helal olsun.

        16

        Benfica’ya karşı 3-0’dan geri dönmek kolay değil. Bu maçta yenildiğimiz takdirde yüzde 99 eleneceğimizi biliyorduk.

        17

        Beck’in çok güzel ortasına, idmanlarda denediğim bir şutla vurdum ve çok güzel yere gitti.

        18

        3-3’lük skor bizim için iyi skor neticede. Dinamo Kiev’i yendiğimiz takdirde gruptan çıkacağız.

        19

        OYUNA BİR TÜRLÜ GİREMEDİK
        Beşiktaş'ın 3. golü atan Aboubakar, "Öncelikle taraftarım şundan emin olsun, burada bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. İlk devre kötüydük. İlk yarıda da ikinci devre gibi oynasak çok farklı olacaktı. Oyuna bir türlü giremedik ve skor 3-0 oldu." dedi.

        20

        "BAŞAKŞEHİR DE ZOR OLACAK"
        Soyunma odasında neler olduğunu ise söyleyemem. Bu maçta 3-0'dan geri dönmek önemli.