Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Mustafa Reşit Akçay'dan Steaua maçı yorumu - Futbol Haberleri

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, müsabakanın bekledikleri gibi zor geçtiğini belirterek, "Onlar için final maçıydı. Ancak biz berabere kalsak dahi Zürih müsabakasından puan almamız gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

        Akçay, Steaua Bükreş'in ikinci yarı seyircisinin de desteğiyle baskısını artırdığını dile getirerek, "İlk yarı iyi oynadık, pozisyonlarımız var. Ancak ikinci yarı iki ölü top rakibimizi galip duruma getirdi. Futbolda konsantrasyon çok önemli. Konsantrasyonunuzu kaybettiğinizde müsabakayı da kaybetme riskiniz var. Biz ikinci yarı bunu yaşadık. Zürih müsabakasına hazırlanacağız." diye konuştu.

        STEAUA BÜKREŞ CEPHESİ

        Rumen temsilcisinin teknik direktörü Laurentiu Reghecampf ise iki devrede iki ayrı oyunun oynandığını söyledi.

        Karşılaşmaya kötü başladıklarını anlatan Reghecampf, "İlk yarı çok kötü oynadık. Tecrübeli oyuncularımız çok bariz hatalar yaptı. İkinci yarı bambaşka oyun anlayışıyla sahaya çıktık. Taraftarımızı da arkamıza alarak iki gol bulduk. Hep böyle oynamamız lazım. Önümüzde son grup maçı var. Villarreal'i yenip gruptan çıkmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ