Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Timsah, Galatasaray’a çelme takarsa, Riekerink de meslektaşı gibi acı bir sonla karşılaşabilir - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN KAAN ADIGÜZEL

        Süper Lig’in 12. haftasında bugün TT Arena’da Bursa’yı ağırlayacak olan G.Saray, kötü gidişe ‘dur’ demenin hesaplarını yapıyor.

        2

        Son bir ayda 9 puan kaybedilmesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer alan teknik direktör Jan Olde Riekerink için bu karşılaşma “Tamam mı, devam mı” niteliği taşıyor.

        3

        F.Bahçe önünde ortaya konulan berbat futbol ve alınan yenilgi nedeniyle koltuğu sallanan Hollandalı hocanın, Bursa önünde de istenmeyen bir sonuç alması durumunda görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        4

        NEREDEN NEREYE...
        Kaderin cilvesi bu ya; 3 kupa kazanmasına rağmen Dursun Özbek yönetimi tarafından “Umut Bulut” krizi bahane edilerek gönderilen Hamza Hamzaoğlu’nun, eski takımı karşısında alacağı skor, meslektaşının kaderini direkt etkileyecek.

        5

        Yönetim her ne kadar “Hocamızın arkasındayız” dese de puan kaybedilmesi durumunda kan değişikliğine gidilmesi bekleniyor.

        6

        Bursa şu anda Galatasaray’ın 1 puan üzerinde 4. sırada bulunuyor.