Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de derbi biletleri yeniden satışa çıkıyor - Fenerbahçe Haberleri

        Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçla ilgili neredeyse sarı-lacivetli tribünlerin tamamına yakınını cezalandırdı. Beşiktaş derbisi öncesinde alınan bu karar Yönetimi ve taraftarlara harekete geçirdi. Yönetim, Beşiktaş derbisinin biletlerinin satışını 2 gün önce askıya alırken, bugün yeniden satışlara başladı. Taraftaların haklarını bir başkasına devredebileceği hatırlatarak Yönetim tarafından şu uyarılarda bulunuldu:

        1- Galatasaray maçına gelen ve yukarıda adı geçen bloklarda maçı izleyen taraftarlarımız Beşiktaş maçında tribüne giriş yapamayacaklardır.

        2- Passolig kartlarında stadımızda kombineleri bulunan ve Galatasaray maçında yukarıdaki bloklarda karşılaşmayı izleyen taraftarlarımız, Beşiktaş maçına giriş yapamayacaklarından dolayı diledikleri takdirde stadımızın Maraton Tribünü'nde bulunan kombine satış merkezine gelerek kimlik ibrazı karşılığında 1 maçlık ücreti mukabilinde devir yapabileceklerdir.

        3- Bunun dışında Galatasaray maçından dolayı ceza alan taraftarlarımız Beşiktaş maçı için biletlerini Passolig üzerinden devredebileceklerdir.

        Beşiktaş maçı biletlerinin satışı bugün itibariyle tekrar başlayacak olup,

        25-26 Kasım tarihlerinde Kongre Üyelerine (2 adet),

        27-28 Kasım tarihlerinde Taraftar Kart ve Fenercell sahiplerine (1 adet),

        29 Kasım tarihi itibariyle de genel satışa sunulacaktır. (1 adet)

        PFDK tarafından verilen cezalar ve ilgili tribünler şöyleydi:

        1- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı FDT'nin 49/2. maddesi uyarınca 15.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

        2-FENERBAHÇE A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİGROS KALE ARKASI ÜST TRİBÜN A,B.C,D,E,F, MİGROS KALE ARKASI ALT TRİBÜN I,J,K,L,M,N, OKUL AÇIK KALE ARKASI ÜST TRİBÜN A,B.C,D,E,F,G,H, OKUL AÇIK KALE ARKASI ALT TRİBÜN I, J,K,L,M,N,O,P, FENERİUM ÜST TRİBÜN B,C, MARATON ÜST TRİBÜN B,C,D bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (Oyçokluğu)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ