Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma özel açıklamalarda bulundu - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından özel bir röportaj verdi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

        2

        Yaşının genç olması durumunda 100 milyon euro edeceğini belirten Quaresma, "Hayatta zamanla bir şeyleri öğreniyorsun.

        3

        Bazen şaka ile karışık, şu anda genç olsaydım 100 milyon euro derdim diyorum. Herkesin 60-70 milyon euro bedeli var.

        4

        İyi hissediyorum, kendime güvenim var, bu yaşta, bu kadar iyi olacağımı hayal edemezdim.

        5

        Tanrı'ya şükürler olsun ki, fazla sakatlık yaşamadım ve bu noktaya gelmemde bunun da etkisi oldu. Her şey doğal olarak gelişti" dedi.

        6

        "PORTO'DA İLK GÖRÜŞTE AŞKI YAŞADIM"

        Porto'nun kendisi için özel bir kulüp olduğunu kaydeden yıldız isim, "Porto gibi bir kulübü bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmemiştim.

        7

        Benim için Portekiz'de sadece Porto var, Porto ve diğerleridir. Sporting'e de saygı duyuyorum, her zaman kalbimde olacak.

        8

        Benim için yaptıklarına minnettarım, ancak benim için doğru olmadıklarını biliyorlardı.

        9

        Porto'nun kapısından girdiğim ilk anda, ilk görüşte aşkı yaşadım. Sonra Porto'lu oldum ve ölene kadar da öyle olacağım" ifadelerini kullandı.

        10

        Beşiktaş ile geleceğinin ne seviyede olduğu sorulan tecrübeli oyuncu, "Bu sezon Beşiktaş ile sözleşmemin son senesi. Ne olacağını göreceğiz.

        11

        Sözleşmemi yenilemeyi umuyorum, ancak ne olacağını bilemezsiniz. Futbolda bir sonraki adımı tahmin edemezsiniz" cevabını verdi.

        12

        Benfica'nın kaliteli bir takım olduğunu da söyleyen Portekizli yıldız, "Benfica'nın oyunu beni şaşırtmadı, iyi bir hoca olan Rui Vitoria tarafından yönetilen iyi hazırlanmış bir takım gördüm.