Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bursaspor'u yenen Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in zafer sevinci! - Galatasaray Haberleri

        Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Bursaspor galibiyetini çıkışın başlangıcı olarak gördüklerini söyledi. G.Saray ile Kasımpaşa’nın veteranları arasındaki maçı yedek kulübesinden izleyen Özbek, Bursaspor karşısında futbolcuların iştahlı oyununu övüp “Gerçek Galatasaray dün (önceki gün) sahadaydı. Hocamızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Evet, kötü bir 2-3 hafta geçirdik ama süratle bunun üstesinden geliyoruz. Bundan sonra performansımız yükselerek devam edecek” ifadelerini kullandı.

        ‘RİEKERİNK’LE AYRILIK NİYETİMİZ YOK’

        Hollandalı hocanın geleceğiyle ilgili yaşanan tartışmalarla ilgili soru yöneltilen Dursun Özbek, kamuoyunda oluşturulan havaya tepki gösterip “Nedense G.Saray’a yönelik bu tartışma her zaman oluyor. Ortada bir şey yokken bu tartışmalar çıkıyor. Biz o tartışmalara katılmıyoruz. Çünkü o tartışmayla bir ilgimiz yok, taraf değiliz. Öyle bir niyetimiz ve düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı. G.Saray Başkanı, Bursa maçında çok kötü bir yönetim çıkaran hakem Barış Şimşek’le ilgili de “Herkesin gördüğü, aşikar olan bir şeyi tekrar yorumlamanın bir faydası yok” demekle yetindi.

        ÖZEL TEŞEKKÜR

        Kemerburgaz Tesisleri’ni gezen misafirler hep birlikte yemek yedi. Yemekte Havaş Turizm Seyahat ve Kargo Taşımacılığı AŞ Genel Müdürü Zihni Hiç ve G.Saraylı eski futbolcu Aydın Okay birer konuşma yaptı. Taraflar hatıra plaketi verip dostluklarını pekiştirdi. Ayrıca katılımcılar, Kasımpaşalı yöneticilere ve organizasyonun eksiksiz yapılmasını sağlayan Kemerburgaz Tesisleri Genel Müdürü Özdemir Erkan ve yardımcısı Oya Yıldırım’a teşekkür etti.

        ‘TÜRKİYE'DE KASIMPAŞA'NIN TESİSLERİNİN EŞİ BENZERİ YOK'

        Başkan Dursun Özbek, Kasımpaşa’nın Kemerburgaz’daki tesislerine övgüler yağdırdı. Florya’yı Kemerburgaz tarafına taşımak için projeleri olduğunu tekrarlayan Özbek, “Bu anlaşmalar yapılmak üzere. Kasımpaşa Tesisleri, Türkiye’de gördüğüm en güzel tesis. Biz de bundan daha güzel bir tesis yapmak için harekete geçtik. Galatasaray bir dünya markası, kendisine yakışan bir tesise ihtiyacı var. En az 5-6 sahamız olmalı ki antrenman yapıldığında zemin güzel kalsın. Belirlediğimiz bazı yerler var ama şu anda açıklamıyoruz. İnşallah imzalar atıldığında açıklayacağız” diye konuştu.

        VETERANLARDAN FUTBOL ŞOV

        Galatasaray ile Kasımpaşa’nın veteran takımları, Paşa’nın Kemerburgaz’daki tesislerinde dostluk maçı yaptı. Sarı-Kırmızılı ekipte Mustafa Kocabey, Ümit Davala, Evren Turhan, Cihan Haspolatlı, Murat Erdoğan, Volkan Arslan gibi isimler forma giyerken, Kasımpaşa’da Tolga Özden, Özgür Öcal, Cenk İşler gibi isimler yer aldı. Mücadeleyi G.Saraylı şöhretler 4-2 kazanırken, izleyenler keyifli dakikalar yaşadı. Veteranlar maçında G.Saray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin de forma giydi. G.Saray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da karşılaşmayı takip etti.

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ