Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski yıldızı Jose Sosa'nın peşinde... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in bu yaz Beşiktaş'a gitmesinin ardından Fenerbahçe, Siyah-Beyazlı takımın sol beki İsmail Köybaşı'yı kadrosuna katmıştı.

        2

        Ancak iki kulüp arasındaki transfer yarışı bununla sınırlı kalmadı.

        3

        Ocak'ta yeni bir misilleme dalgasının yaşanması bekleniyor. Bu kez hedefteki isim Jose Sosa...

        7

        Jose Sosa, oynayabileceği bir takıma gitmek isterken, devreye 10 numara arayan Fenerbahçe girdi.

        8

        KARAR ADVOCAAT'IN
        Sarı-Lacivetliler, Arjantinli yıldızı Milan'dan 1.5 yıl için kiralamak istiyor. Sosa'ya da yıllık 3 milyon Euro ödenecek.

        9

        Sosa'nın Fenerbahçe'ye gelmek istemediğine yönelik iddialar ortaya çıksa da transferin bitmek üzere olduğu bildirildi.

        10

        Advocaat, Sosa için "İşime yarar, alın" derse, yönetimi, Beşiktaş'ın eski 10 numarasını kadrosuna katacak.

        11

        Bu arada sezon başında Sunderland'den kiralanan Jeremain Lens'den çok memnun olan Fenerbahçe'de bonservisi için 18 milyon Euro istenen Hollandalı oyuncunun alınması bir hayli zor görünüyor.

        12

        Fotomaç'ın haberine göre; Lens için şartlı zorlaması beklenen Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda Manchester City ile kontratı sona erecek Jesus Navas için de temas kurdu.

        13

        Teknik direktör Dick Advocaat'ın da onayladığı 31 yaşındaki futbolcunun menajeri İstanbul'a davet edilecek.

        14

        Görüşmeler iyi sonuçlanırsa bir dünya yıldızı daha Fenerli olacak.

        15

        Yine Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin transferi için çok uğraştığı ancak Inter'e giden Gabigol lakaplı Gabriel'in tecrübe kazanması için İtalya dışında bir takıma kiralık olarak gideceği yönündeki haberler arttı.

        16

        Bu gelişme üzerine Fenerbahçe'nin yeniden devreye girebileceği kaydedildi. Gabigol'un Inter'den ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

        17

        Öte yandan Sezon başında Gökhan Gönül'ün yerine transfer edilen fakat beklentileri karşılamayan Gregory van der Wiel, sıkıntılı günler geçiriyor.

        18

        Sabah'ta yer alan habere göre; Ekstra çalışmalar yaparak açığı kapatmaya çalışan Hollandalı futbolcuyu 18 kişilik kadroda düşünmeyen teknik direktör Dick Advocaat'ın yönetime rapor verdiği öğrenildi.

        19

        Hollandalı hocanın Wiel için "Fiziksel olarak ciddi eksikleri var. Bu takıma girebilmek için tamamen hazır duruma gelmesi gerek. Bu şartlarda onu oynatamam" dediği belirtildi.

        20

        Tecrübeli defans oyuncusunun da şans bulamamaktan son derece mutsuz olduğu ve menajerine Ocak ayı için, "Bana takım bul" talimatını verdiği kaydedildi.

        21

        Fenerbahçe yönetiminin de aldığı imza parasını getirmesi durumunda Van der Wiel'in bonservisini kendisine vereceği gelen haberler arasında...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ