Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçını yorumladı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçını NTV Spor'da değerlendirdi. Dilmen, özellikle Advocaat, Van Persie ve Sow hakkında çarpıcı ifadeler kullandı..

        2

        "Fenerbahçe, Galatasaray ve Zorya maçlarının ardından fiziksel olarak zor bir maçı rahat kazandı. Ligin en güzel zeminlerden birinde oynandı maç. Zemin iyi olduğu için ilk başlarda bocaladılar."

        3

        "İlk yarıda Rize'nin 2-3 dakikalık bir baskısı oldu. Onda da gol geldi zaten. 1-0'dan sonra Rize geriye yaslandı. Sonrasında Fenerbahçe daha rahat ileri çıkmaya başladı."

        4

        "(Sow'un röveşata golü hakkında) Ben olsam, Van Persie olsa tekrar pozisyon almaya çalışırız, Sow ise arkası dönük vurmayı seviyor, alışık bu vuruşlara. Sow ve Van Persie'nin ortak bir özelliği var; ikisi de Advocaat'tan sonra form tuttu."

        5

        "Sow geçen sene piknik yaptı. Oynadığı lig o ayarda bir ligdi. Buraya göbekli gelmişti. Kadıköy'de futbol maçını bırak Kırkpınar'da güreşirdi! Van Persie de öyle. Özel antrenmanlarla bu hale getirdi hoca. Sow hem geriye geliyor hem 3 gol atıyor. Bundan iyisi can sağlığı."

        6

        "Fenerbahçe'nin başarısı tesadüf değil. Advocaat çok karakterli bir adam. Objektif ve açık sözlü. Kendi hatasını kabul ediyor ve söylüyor. Mesela sezon başında Aatıf'ı düşünmüyordu. 3-4 maçtır oynatmaya başladı."

        7

        "Muhtemelen Avrupa'da devam edecek olursa, Aatıf'ı yine UEFA listesine koyacak. Advocaat gerçekten çok adaletli bir teknik adam. Oyun yönetimi de çok iyi. 4-1'i yakalayınca, doğru zamanda Beşiktaş maçını düşünüp oyuncu değişikliği yaptı."

        8

        "Fenerbahçe'nin bir ay önceki halini dikkate alınırsanız, şu anki tablo müthiş! Bir ay önce 'Fenerbahçe 5 maç üst üste kazanacak ve liderle arasındaki fark 6 puana inecek' deseler, 'Hadi canım' derdiniz."

        9

        "Şener çok formda. 87. dakikada skor 4-1, altıpasa kadar topa gitti. Mehmet Topal çok iyi oynadı. Souza idare etti. Alper çok iyi oynadı. Van Persie istekliydi. Sow da 3 tane gol attı."

        10

        "Bana göre Advocaat Emenike'nin biletini kesti. Bundan sonra kupa maçlarında falan oynatır."

        11

        "Takımda geri kalan hücum oyuncuları Lens, Volkan Şen, Aatıf, Van Persie ve Fernandao arasında form durumlarına göre tercihler yapacak. Emenike oynayacak mı oynamayacak mı, mutlu mu mutsuz mu, artık düşünmeyecek."

        12

        "Rakibin zayıflığı Fenerbahçe'yi önde oynatmaya itti. Advocaat 3-1'den sonra Atiba'yı Aboubakar'ı falan düşünmeye başladı! Haftaya Fenerbahçe'nin orta sahası belli. Alper, Josef, Mehmet... Önde de Van Persie ve Sow gözüküyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ