Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman, maç şifreli mi? - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun ilk haftasında yarın Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Geçen sezon Türkiye Kupası'nda final oynayan sarı-lacivertli takım, iç sahada gruplara iyi bir başlangıç yapmak için mücadele edecek.Peki Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        FENERBAHÇE - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı 30 Kasım 2016 tarihinde saat 20:30'da oynanacak. Ülker Stadı'nda oynanacak olan maç ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere oynadığı son 7 maçı kazanan sarı-lacivertlilerin, sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıkması bekleniyor.

        Teknik direktör Dick Advocaat, Süper Lig'de 3 Aralık Cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş derbisini de düşünerek bu sezon fazla forma şansı bulamayan isimlere görev verebilir.

        Ümit Özat'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle Süper Lig'de son 2 haftada 4 puan alan Gençlerbirliği ise Pendikspor'u eleyerek kaldığı grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ