Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink'ten futbolcularına uyarı! - Galatasaray Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası’nda Elazığ’ı ağırlayacak olan G.Saray, maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. TT Arena’daki karşılaşmada ligde az süre alan oyuncularına forma vermeyi düşünen teknik direktör Jan Olde Riekerink, yedeklerin maç performanslarını da görmüş olacak. Elazığ önünde şans vereceği öğrencileriyle Florya’da görüşen Hollandalı çalıştırıcının kupa maçlarının büyük bir test olduğunu hatırlatarak, “Bu tip maçlar sizin için büyük şans... Kendinizi gösterin ve ligde de formayı bırakmayın” şeklinde uyarılarda bulunduğu bildirildi.

        ASLAR DİNLENDİRİLECEK

        Kasımpaşa maçı öncesi as futbolcularını dinlendirmek isteyen Riekerink, Muslera, Sneijder, Selçuk, De Jong, Podolski ve Bruma gibi yıldızlarını oynatmayı düşünmüyor. Bursa maçında sonradan girerek gol atan Eren’in bu maçta da ağları sarsıp yeniden eski formunu bulmasını bekleyen Hollandalı hoca, Sinan, Josue, Tolga, Semih ve Hamit gibi oyuncularına forma vermeyi planlıyor.

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ