Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Tolga Özkalfa, Akhisar karşısında Kasımpaşa'nın golünü görmeden iptal etti! - Kasımpaşa Haberleri

        Hakem hataları nedeniyle geçen sezon Avrupa’ya gidemeyen Kasımpaşa, son olarak geçen hafta Akhisar Belediye deplasmanında ‘hakem faciasıyla’ karşılaşmıştı. Ev sahibi Akhisar’ın 1-0 önde olduğu mücadelenin ikinci yarısında rakibi abluka altına alan Paşa, 80. dakikada Turgut’un ortasında Koita’nın attığı golle skoru eşitlemişti... Düdüğü çalan ve golü veren hakem Tolga Özkalfa, orta sahayı işaret ederken, santraya doğru 10 metre koşan fakat daha sonra duran yardımcı Cevdet Kömürcüoğlu, bayrağını kaldırıp golü iptal ettirmişti. Kimsenin ‘ne olduğunu anlayamadığı’ pozisyonla ilgili skandal telsiz konuşması ortaya çıktı.

        GOLÜ VERMEMEK İÇİN ADETA ÇABALAMIŞ!

        Hakem Tolga Özkalfa ile yardımcı Cevdet Kömürcüoğlu arasındaki konuşmada; Özkalfa, ilk olarak yardımcısına “Ofsayt mı?” diye soruyor. “Hayır” yanıtını alan hakem Özkalfa, bu kez “Adem kalecinin önünü kapattı mı?” sorusunu Kömürcüoğlu’na yöneltiyor. Yardımcıdan gelen “Ben görmedim” cevabına rağmen golü iptal etmek için adeta çabalayan Özkalfa, “Sen bayrağı kaldır, ben golü iptal edeceğim” ifadesini kullanıp skandal karara imza atıyor. Kömürcüoğlu’nun bayrağını kaldırmasının ardından Özkalfa, buz gibi golü iptal ederken; göz göre göre hakkı yenen Kasımpaşa, 1 puandan oluyor!

        KORKTULAR, RAPORU DEĞİŞTİRMEK İSTEDİLER!

        Akhisar Belediye-Kasımpaşa maçının ardından soyunma odasında skandal pozisyonu izleyen ve golün temiz olduğunu gören hakemler, korkup gözlemci raporunun olumlu şekilde yazılması için kendi aralarında ‘Ne yapabiliriz’ diye konuştukları öğrenildi. Ancak karşılaşmanın gözlemcisinin, Özkalfa ile Kömürcüoğlu arasında, gol sırasında yaşanan skandal konuşmayı raporuna yazacağı ve MHK’ye ileteceği ifade edildi.

        PAŞALI OYUNCULARI GÖZ HAPSİNE ALMIŞ!

        Akhisar maçı sonrası, “Hakemin bize karşı bu kadar ağır konuşmaması lazım. Kelimelerini seçmeli. Tolga Hoca bizi yanıltmadı. Geçen sezon da canımız yanmıştı” diyen kaptan Adem Büyük’ün bu açıklamayı neden yaptığı ortaya çıktı.

        Maç öncesi Lacivert-Beyazlı futbolcuları göz hapsine alan ve bazı oyuncuları göstererek kendi aralarında konuşan hakemlerin, 90 dakika boyunca da Lacivert-Beyazlılar’ı terslediği öğrenildi. Hatta hakem Tolga Özkalfa’nın oyun içerisinde kendi aralarında konuşan Kasımpaşalı futbolculara, “Konuşmayın!” diyerek uyarılarda bulunduğu belirtildi.

        'HAKEMLER YARGILANMALI'

        Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, verilmeyen gol nedeniyle hakem Özkalfa’ya tepki gösterdi. Radyo Bilyoner’e konuşan Öksüz, “Hakemleri yargılamak gerekiyor. Sormak istiyorum! O pozisyonda ofsayt nerede gördün? Orta sahaya koşuyorsun, koşarken ne konuşuyorsun da dönüp ofsayt kararı veriyorsun. MHK nasıl atama yapıyor? Manisa ekibinin maçına, Manisa hakemi atıyorsun? Bunlar sorulmalı. Biz belki 1 puan alacaktık, alamadık. Bunun hesabını kim verecek” dedi.

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ