Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig bugün yine dev bir derbiye sahne oluyor...

        2

        Ülker Stadı’nda saat 19.00’da Hüseyin Göçek’in yönetiminde başlayacak maç öncesinde Beşiktaş’ın 18 maçtır süre gelen yenilmezlik durumu var.

        3

        Fenerbahçe ise Kadıköy’deki son 13 derbide de Beşiktaş’a geçit vermedi.

        4

        İşte dev derbi öncesi takımlardan son gelişmeler...

        5

        FENERBAHÇE CEPHESİ: YILDIRIM'DAN TERAPİ

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisi öncesi, takıma moral ve destek amacıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek, dün akşam yapılan son idmanı takip etti.

        6

        Antrenman sonrası takıma yönelik bir motivasyon konuşması yapan başkan Yıldırım’ın, “Yarın (bugün) stat yine dolu olacak. Zaten iyi bir formunuz var. Çıkıp, kendiniz gibi oynayın ve maçı kazanın. Bu yıl şampiyon olmamız lazım. Hepinize güveniyorum” dediği öğrenildi.

        7

        Yıldırım’ın bazı yerli ve yabancı oyuncularla da özel olarak görüştüğü bildirildi.

        8

        SAMANDIRA'DA BÜYÜK COŞKU

        Sarı-Lacivertli taraftarlar, F.Bahçe’nin derbi öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği son idmanı ziyaret edip oyunculara moral verdi.

        9

        Coşkulu tezahüratlar yapan taraftarlar, takıma baklava ikramında bulunup çiçek hediye etti.

        10

        BEŞİKTAŞ CEPHESİ: ORMAN VE ÇEBİ’DEN DERBİ MESAİSİ

        Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yenerek yıllar sonra rakibinin evindeki hakimiyetine son vermek isteyen Kartal’da, derbi öncesi yönetim de kampa girdi.

        11

        Nevzat Demir Tesisleri’nde heyecan tavan yaparken, hazırlıklarını tamamlayan futbolculara yönetimden tam destek geldi.

        12

        Avrupa’dan önceki akşam dönen başkan Fikret Orman, daha önce hiç yapmadığı bir uygulamayı hayata geçirdi. Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, destek amacıyla dün bütün gününü tesislerde geçirdi.

        13

        Burada takıma kısa bir konuşma yapan Orman, “Size güveniyoruz. Bu maçı kazanacağınızdan hiç şüphemiz yok. Sahaya çıkın ve bu ligin en iyi takımı olduğunuzu herkese gösterin” diyerek galibiyete olan inancını futbolculara aşıladı.

        14

        Gökhan Gönül’le de özel olarak görüşen Orman’ın “Sen tecrübeli bir oyuncusun. Görev verilirse tepkilere kulağını kapat, işini yap” dediği öğrenildi.

        15

        Öte yandan Orman ve Çebi’nin, önce tesislerde kalmayı düşündüğü ancak oyuncular rahatsız olabilir diye vazgeçtikleri öğrenildi. İkili, sabah tesislere gelip kahvaltı yaptıktan sonra takımla birlikte Ülker Stadı’na hareket edecek.

        16

        FUTBOLCULARA MEKTUP: GÜCÜNÜZE GÜÇ KATACAĞIZ

        Çorlu’daki Kartal Yuvası açılışına büyük ilgi gösteren taraftarlar, futbolculara mektup gönderdi. Başkan Orman’ın şoförü ve dernek genel müdürü Levent Çifter’e teslim edilen mektubun akşam saatlerinde futbolculara ulaştığı öğrenildi.

        17

        Duygu yüklü mektupta taraftarlar, “Kaybetseniz de sizi bağrımıza basacağız. Bizler de statta gücünüze güç katacağız. Size ve hocamıza çok güveniyoruz” ifadeleri kullanıldı.

        18

        Derbinin muhtemel 11'leri...

        FENERBAHÇE

        Volkan Demirel