Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan Gönül'e büyük tepki... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Dev derbi öncesi Beşiktaşlı futbolcular, ısınmak için sahaya çıktığı tişörtlerle Chapecoense'ya "Yanındayız" mesajı gönderdi.

        2

        Gökhan Gönül ise büyük bir şok yaşadı...

        3

        Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Ülker Stadyumu'nda karşılaşan Beşiktaş'ta milli futbolcu Gökhan Gönül'e büyük tepki gösterildi.

        4

        Bu yaz döneminde olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den ayrılan Gönül için sarı-lacivertli taraftarlar özel pankart hazırladı.

        5

        Maçtan önce ısınmaya çıkan Gökhan Gönül aleyhinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, içinde futbolcunun olduğu dolar pankartı açtı.

        6

        Bazı taraftarların ise tecrübeli oyuncuya yabancı madde attığı görüldü.

        7

        Beyaz TV'nin haberine göre; milli futbolcu mücadelenin ardından "Eski takım arkadaşlarım bana sahip çıkmadı, beni tribünlerin önüne attılar" ifadelerini kullandı.

        8

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gökhan Gönül aleyhine yapılan protestolar için şöyle konuştu:

        9

        "Taraftarların rakip oyuncuları moral değeri bakımından etkilemeleri normal ama saygısızlık yapılmasını doğru bulmam. Gökhan bize transfer oldu, tıpkı İsmail Köybaşı'nın gitmesi gibi. Ben Şener'i de buraya almak isterdim, ama Fenerbahçe'ye gitti."

        10

        "Taraftarlar Gökhan Gönül'e kızdıkları için mi, sevdikleri için mi teki gösteriyorlar? Bir futbolcunun takımdan ayrıldığı zaman futbolu mu bırakması gerekiyor?"

        11

        "Tabiki kendi takımında kalması onların istediği bir şeydi. Ancak futbolcu da tepkilere hazırlıklı olmalı. Bugün Gökhan Gönül'ün güzel futbol oynayacağını düşünüyorum."

        12

        Gökhan Gönül, Kadıköy'de maç boyu tepki gördü.