Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona'da Real Madrid beraberliğinin faturası Arda Turan'a kesildi - Futbol Haberleri
        1

        İspanya'nın önemli gazetelerinden Marca, Barcelona takımının son dönemlerde yaşadığı form düşüklüğünün ana nedeni olarak oyuncuların gece hayatına olan düşkünlüğü olduğunu yazdı.

        2

        Haberde, özellikle Arda Turan ve Rafinha öne çıkarılırken, iki yıldızın Real Madrid ile berabere biten maçın akşamında bir partiye gittikleri iddia edildi.

        3

        Barcelona'da bu tarz durumların daha önce de yaşandığı ve sonunda yıldız oyuncuların takımdan gönderildiği hususu, yazıda ayrıca belirtiliyor.

        4

        Gazete, Barcelona'da işler iyi gittiği sürece takımın Disneyland gibi olduğu, kimsenin hiçbir şeye karışmadığı ve herkesin daha rahat hareket edebildiği bir ortam olduğunu belirtirken, işlerin tersine döndüğü zaman ise çok sert tedbirler alabilecek bir kulüp olduğunu belirtti.

        5

        Buna örnek olarak da Ronaldinho ve Romario isimlerini belirten Marca, her iki yıldızın Katalan ekibinden disiplinsiz hareketleri sebebi ile gönderildiğini yazdı.

        6

        Gazete, Barcelona'nın Real Madrid maçı öncesi şehirde bulunan dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber ile takımdaki oyuncuların gece dışarı çıktığını da iddia etti.

        7

        TARAFTARLAR DALGA GEÇTİ
        El-Clasico’da yaptığı faul sonrası gelen son dakika golüyle 1-1 beraberlikten sorumlu tutulan Arda Turan'la Real Madrid taraftarı dalga geçti.

        8

        Real Madridli taraftarlar, ‘O gerçek bir sihirbaz’, ‘Teşekkürler Arda’ gibi ifadelerle milli futbolcu ile dalga geçti.

        9

        İspanya La Liga'da Barcelona ile Real Madrid 1-1 berabere kaldı. Barcelona, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 90. dakikasında resmen yıkıldı.

        10

        Ramos'un golü sol kanattan kullanılan bir serbest atış sonucunda geldi. Serbest atışa sebebiyet veren isim ise, Marcelo'yu yüzü taç çizgisine dönük bir pozisyondayken düşüren Arda oldu.

        11

        TARAFTARIN TEPKİSİ BÜYÜK
        Geçen sezonun ikinci yarısında Camp Nou'da oynanan maçta Arda'nın oyuna girmesinin ardından Barcelona orta alanı gözle görülür bir şekilde oyundan düşmüş ve Real Madrid 1-0 mağlubiyetten 2-1 galibiyete uzanmıştı.

        12

        Karşılaşmanın ardından Barcelona'da hedef tahtasına Arda Turan kondu.

        13

        Maçtan önce de Arda Turan'ı eleştiren ve Barcelona için yeterli bir oyuncu olmadığını savunan Katalanlar, Ramos'un kafa golünün faturasına Arda Turan'ı kesti.

        14

        "ARDA BU TAKIMDAN GİTMELİ"
        Arda Turan'ın maçın son dakikasında gereksiz bir faul yaptığı görüşünde birleşen Barcelona taraftarı, sosyal medya hesabından ateş püskürdü. İşte o yorumlar...

        15

        "Arda geçen dönem de aynısını yaptı, Real Madrid maçında da skorun bu şekilde olmasına yol açtı.