Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Riekerink Bursaspor 11'ini bozmayacak - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, bugün oynayacakları Kasımpaşa maçında da klasiğini bozmayacak ve geçtiğimiz hafta Bursaspor’u Türk Telekom Arena’da deviren kadroyla sahaya çıkacak. Sezon başından bu yana, ‘kazanan kadroyu bozmama’ alışkanlığını sürdüren ve galip geldikleri maçların ertesinde, sakat ya da cezalılar nedeniyle zorunlu olmadıkça 11’ini koruyan Riekerink, Kasımpaşa deplasmanında da aynı uygulamaya gidecek.

        LİNNES YİNE SOLDA

        Kalede Muslera, savunmada Sabri, Serdar, Hakan ve Linnes dörtlüsü görev yapacak. Carole’ün cezası bitmesine rağmen Bursa karşısında Linnes’in performansını beğenen Riekerink, Norveçli sağ beki solda kullanmaya devam edecek. Ön liberoda Nigel de Jong ve Selçuk İnan birlikte forma giyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Tolga Ciğerci ise sürpriz olmazsa kadroya alınmayacak. Orta sahanın sağında Yasin, solunda Bruma, forvet arkasında Sneijder ve santrfor olarak ise Alman yıldız Lukas Podolski görev yapacak. Bursa maçında oyuna girer girmez fileleri havalandıran Eren Derdiyok ise yine kenarda bekleyecek.

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ