Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş, Galatasaray önünde 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi - Kasımpaşa Haberleri

        Beyoğlu derbisinde bugün Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Galatasaray’ı ağırlayacak olan Kasımpaşa’da hedef mutlak 3 puan... Ligde son 3 maçta istediği sonuçları alamayan Lacivert-Beyazlılar, şanssızlığına G.Saray önünde son verip galibiyet hasretini noktalamanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Kemal Özdeş takımına güvendiğini ve bu maçtan mutlaka 3 puan almak istediklerini söyledi.

        ‘OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM’

        “Ligde son 3 maçta istediğimiz oyunu oynamamıza rağmen sonuç olarak karşılığını alamamak bizleri üzdü. Galatasaray maçında hem iyi oyunumuzu sürdürmek hem de skor şanssızlığına son vermek istiyoruz” diyen 46 yaşındaki genç teknik adam, şöyle devam etti: “Evimizde oynamanın avantajını kullanıp sahadan 3 puanla ayrılmayı arzuluyoruz. İç sahada oynadığımız son 4 maçta 8 puan aldık, evimizde puan kaybı istemiyoruz. G.Saray önemli oyunculardan kurulu bir takım ve yarışa ortak olmak istiyorlar. Biz de her geçen hafta birlikte oynama becerisini geliştiriyoruz. Takımımın seviyesi istediğim durumda. Oyuncularıma güveniyorum. Hedefimiz 3 puan.”

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ