Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş'ten hakem isyanı - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Kasımpaşa sahasında oynadığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş şöyle konuştu:

        ''Maça iyi başlamışken, ilk atılan şutta 1-0 geriye düştük. İlk 45 dakika iyi oynadık, dengeli oyun oynadık. İkinci yarı daha coşkulu oynadık, sonra kötü bir gol yedik. Oyunu bırakmadık, niyetimiz 1. bölgede pas yaptırmamaktı Galatasaray'a. Çok basit gol yedik. Penaltı fırsattı, atamadık."

        KEMAL ÖZDEŞ'İN HAKEM İSYANI

        "Geçen hafta da bizim son dakikalarda golümüz iptal edildi. Yan hakem ve orta hakem golü verdiler. Sonra iptal ettiler. Ama hakemler aleyhimize çok fazla hata yapıyorlar.Bugün Koita'nın Muslera ile çıktığı topun da gol olduğunu düşünüyorum. Kaleye bakmadan çıktı. Onun da gol olduğunu düşünüyorum.O anda çok iştahlıydık. Koita, Muslera'ya bakmıyor, 1.92 ve Muslera'dan uzun. Muslera'ya hiç bakmıyor, zıplıyor. Bir daha izlemek lazım."

        "HAKKIMIZ 2 HAFTADA 1 PUAN DEĞİL"

        "Bizim takım tabelaya bakacak takım değil, vizyon takımı. Gideceğimiz yer belli. Oyunların karşılığı 2 haftada 1 puan değil.Oyun anlamında istediğimiz seviyedeydik, yalnızca kazanamamak üzdü. Şimdi önümüzde önemli bir Rize maçı var, ona hazırlanacağız. Bu oyunu sürdürmek önceliğimiz olacak. Bir çıkış yakalamak zorundayız."

        ''ADEM'İN MAÇ KAZANDIRDIĞI OYUNLAR VAR''

        ''Penaltılar kaçabiliyor. Eline çarptı diye verdi sanırım hakem penaltıyı. Adem daha önce de penaltı attı ama bu maç atamadı. Çok maç kazandırdığı oyunlar var."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ