Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Osmanlıspor Zürih maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne katılan ve gurubunda liderliği sürdüren Osmanlıspor grubun son haftasında İsviçre'nin Zürih takımı ile karşılaşacak. Peki Osmanlıspor-Zürih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        OSMANLISPOR-ZÜRİH MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

        Osmanlıspor ile Zürih Avrupa Ligi'nin son haftasında karşılaşacak. Osmanlıspor-Zürih maçı 8 Aralık Perşembe günü TSİ 19.00'da başlayacak. Osmanlı Stadı'nda Slovenya Futbol Federasyonundan Matej Jug'un yöneteceği mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Matej Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andraz Kovacicin olacak. Maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Rade Obrenovic ve Dragoslav Peric yapacak.

        OSMANLISPOR'UN GÖZÜ AVRUPA'DA

        UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki son maçında İsviçre'nin Zürih takımını sahasında ağırlayacak Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre, haftanın ilk çalışmasında Spor Toto Süper Lig'de yapılan Kardemir Karabükspor maçında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaptı. Diğer futbolcular ise fitness salonunda farklı istasyonlarda dönüşümlü olarak kuvvet çalıştı.

        Osmanlıspor, bugünkü antrenmanla Zürih maçının hazırlıklarına devam edecek.

        OSMANLISPOR KULÜBÜ GENEL MENAJERİ YURTGÜVEN: "TAKIMIMIZ MORALLİ"

        Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Kardemir Karabükspor önündeki 2-1'lik galibiyetin takım için moral olduğunu söyledi.

        Aldıkları 3 puanın önemine değinen Yurtgüven, "Müsabakanın tribünlerdeki seyircilere keyif verdiğini düşünüyorum. Kardemir Karabükspor galibiyeti, Zürih maçı öncesinde takıma moral oldu. UEFA Avrupa Ligi'ndeki Zürih karşılaşması öncesinde teknik ekibe ve futbolculara güvenimiz tam." dedi.

        Osmanlıspor-Kardemir Karabükspor müsabakasının 2 formda takımı karşı karşıya getirdiğini savunan Yurtgüven, "Bizim açımızdan üst sıralar için önemli bir maçtı. Bundan sonra da aynı başarıyı Zürih karşısında göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        OSMANLISPOR TUR PEŞİNDE

        Tarihinde ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son haftaya 7 puanla lider giren Osmanlıspor, gruptan çıkmak için büyük avantaja sahip.

        Rumen ekibi Steaua Bükreş'e deplasmanda 2-1 yenilerek bir üst tura yükselme şansını son haftaya bırakan Osmanlıspor, taraftarının önünde Zürih'i mağlup etmesi durumunda gruptan lider çıkacak.

        Başkent temsilcisi, sahadan beraberlikle ayrılsa dahi ilk kez yer aldığı organizasyonda ismini son 32 takım arasına yazdıracak. Beraberlik halinde Osmanlıspor'un grubu kaçıncı sırada bitireceği ise Villarreal-Steaua Bükreş karşılaşmasının sonucuna göre belli olacak.

        Osmanlıspor'un, Zürih'e yenilmesi durumunda da bir üst tura yükselme ihtimali bulunuyor. Villarreal-Staua Bükreş maçı eşitlikle tamamlanırsa Osmanlıspor, iki takıma karşı da ikili averajda üstün olduğu için alacağı her türlü sonuçta turlayacak.

        Başkent temsilcisinde sarı kart cezalısı Musa Çağıran ve sakatlığı bulunan Koray Altınay, Zürih'e karşı forma giyemeyecek.

        Mor-sarılı ekip, İsviçre 2. Ligi'nde mücadele eden Zürih'e deplasmanda 2-1 yenilmişti.

        Tüm takımların son 32 turuna yükselme şansının bulunduğu grupta, puan durumu şöyle:

        Takımlar O G B M A Y Av P
        Osmanlıspor 5 2 1 2 8 7 1 7
        Villarreal 5 1 3 1 7 7 6
        Zürih 5 1 3 1 5 5 6
        Steaua Bükreş 5 1 3 1 4 5 -1 6

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ