Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Ali Tandoğan: İçimizdeki İrlandalılar, Manisaspor maçından sonra ortaya çıktı - Futbol Haberleri

        İç sahada kaybedilen Manisaspor maçı öncesi şaka yollu sarfettiği, "Yenilirsek sezon sonuna kadar maaş almam" şeklindeki bir cümlesinin çarpıtılarak dedikodu malzemesi haline getirildiğini belirten Ali Tandoğan, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

        "Bilerek ve isteyerek halkımızın algılarını farklı yönlere çekmeye çalışan herkese üzüntümü belirtmek istiyorum. İçimizdeki İrlandalılar, Manisaspor maçından sonra sonrası ortaya çıkmış oldular. Bu hafta Ümraniyespor maçına takımına sahip çıkacak taraftarımızı bekliyoruz."

        Ali Tandoğan'ın çıkışı camiada geniş yankı bulurken genç teknik adam açıklamasında kimseyi suçlamadığını, camiadaki genel havayı yansıtmak istediğini söyledi. Her hafta alınan sonuca göre kentte olumlu ya da olumsuz bir hava estirildiğini belirten Ali Tandoğan, şunları söyledi:

        "Urfa'da galip geliyoruz, takım yere göğe sığdırılmıyor. Manisa'ya yeniliyoruz yerden yere vuruluyoruz. Futbolda her türlü sonuç alınabilir. Bazı futbolcular, üst seviyede performans sergilediği, bazı futbolcular ise istenen performansı sergileyemediği için inişli çıkışlı bir grafik yaşıyoruz. Ben bu takıma ve futbolculara güveniyorum. Bu oyuncularla iyi bir yere geleceğimize inanıyorum. Kulubün yapısını bilen çevrelerden acımasız eleştiriler değil, destek bekliyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ