Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Jan Olde Riekirink kararı! - Galatasaray Haberleri

        Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Jan Olde Riekerink konusunda ikiye bölündü. Bir grup yönetici, Riekerink’le takım kimyasının uyuştuğunu ve devam etmek gerektiğini belirtirken, bazı yöneticiler de “Bu hocayla şampiyonluk göremeyiz. Oyunu iyi okuyamıyor, bu yaptığı son dakika değişikliklerinden bile belli. Riske girmeyelim, değişikliğe gidelim” diyerek ısrar ediyor. Kasımpaşa galibiyetine rağmen oynanan futboldan memnun kalmayan birkaç yöneticinin, başkan Dursun Özbek’le görüşerek Riekerink’le başarılı olmalarının imkansız olduğu görüşünü paylaşıp Hollandalı hocaya alternatif bakılmasını istedi.

        ‘GEÇEN SEZONU UNUTMAYIN’

        Sportif AŞ’deki yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yapan başkan Dursun Özbek ise Riekerink muhaliflerine “Şimdi sırası değil. Sabırlı olalım. Bekleyip görelim. Geçen sezonu hatırlayın, yapılan hoca değişiklikleri takımı olumsuz etkiledi. Önümüzdeki maçları bekleyelim, eğer takım düzelmezse tekrar oturur konuşuruz” diyerek tepkileri bastırdı. Riekerink’in devre arasına kadar oynanacak maçlarda göstereceği performans kaderini belirleyecek.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ