Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli taraftarların Feyenoord maçına yoğun ilgi göstermesi Hollandalılar'ı alarma geçirdi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli gurbetçiler, Hollanda’da bilet peşine düştü... Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak maç için Fenerbahçe’ye ayrılan biletler kısa sürede tükenmişti. Şimdi ev sahibi tribünlerden ‘Truva Atı’ taktiğiyle bilet toplamak için harekete geçen taraftarlar, yüksek rakamlara rağmen yüzlerce bilet aldı. Bu nedenle Feyenoord yetkilileri ve Rotterdam polisi alarm verdi. Hem tribün üstünlüğünü yitirme, hem de güvenlik zaafiyeti oluşabileceği korkusuyla Hollandalılar, taraftarları uyarıp bu satışları engellemeye çalışıyor.

        'YÜKSEK RİSKLİ MAÇ' OLARAK GÖSTERİLDİ

        Feyenoord-F.Bahçe maçı UEFA tarafından “Yüksek rizikolu maç” statüsüne alındı. F.Bahçe Kulübü, bu müsabaka için UEFA’nın ayrıca güvenlik delegesi ataması yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere 2012/2013 sezonunda oynadığımız UEFA maçlarında, evimizde ve deplasmanda yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle kulübümüz çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmış, önemli mağduriyetler yaşamıştır” denilerek taraftarlardan provakasyonlara gelmemeleri, taşkınlık yapmamaları ve sahaya yabancı madde atmamaları istendi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ