Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Mehmet Batdal: "Lider olacağımızı düşünmüyorduk" - Rams Başakşehir Haberleri

        Mehmet Batdal, "Başarılar geliyor ama bunun istikrarını sağladığınız zaman bir birikim oluşuyor ve seni zirvede tutuyor. Sezona genel olarak baktığımızda, uzun vadeli düşünmüyoruz, hafta hafta odaklanan bir takımız. Çalışmalarımız da bu yönde" dedi.

        Son iki sezonda ligde 4. sırayı elde etmelerinin de istikrarlarını ortaya koyduğunu belirten Batdal, geride kalan 13 haftayı değerlendirerek, "Açık söylemek gerekirse sezon başında belki lider olacağımızı düşünmüyorduk ama en azından lige iyi bir başlangıç yapmayı planlıyorduk. İki senedir ligi iyi bir yerde bitiriyorduk ama sezona iyi başlamıyorduk. İyi başladığımızda daha üst bir sırada bitireceğimize inanıyorduk. Sezona umduğumuzdan daha iyi başladık ve şu anda da bu durumumuzu sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

        "1 PUAN İLE DÖNMEK DE KIYMETLİ"

        Turuncu-lacivertli takımın forveti, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği mücadelesi ile ilgili olarak ise "Özellikle son oynadığımız maçlarda rakiplerimizin saha içinde konsantrasyonunun daha yüksek olduğunu gördük. Gençlerbirliği sezonun formda ekiplerinden bir tanesi. Son haftayı galibiyetle kapattılar ve karşımıza bu galibiyetin moraliyle gelecekler. Ankara'da soğuk bir hava olacak 3 puan tabi ki çok önemli ama en azından 1 puan ile dönmek de kıymetli olacaktır" diye konuştu.

        Mehmet Batdal, "Medipol Başakşehir'in forvet transferine ihtiyacı var." yönündeki yorumlar konusunda, kararı verecek kişinin teknik direktör Abdullah Avcı olduğunun altını çizerek, "İnsanlar sürekli dışarıdan kulüplerin içerisindeki yapılarla ilgili yorumda bulunabiliyorlar. Bunu en iyi bilecek kişi, kulübün teknik direktörüdür. Bizde de Abdullah Avcı'dır. Dolayısıyla onun raporu doğrultusunda gerçekleşebilecek ne varsa gerçekleşir" sözlerine yer verdi.

        Kosova karşılaşmasında ilk kez A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edilen 30 yaşındaki forvet oyuncusu, "A Milli Takım kadrosunda yer bulmak hedefimdi ve buna ulaştım. Bu noktaya gelene kadar şu sahada şu ekiple yaptığımız çalışmaların kıymeti çok büyük. Bundan sonra yakalamak istediğim şey bu zirvedeki istikrar" yorumunu yaptı.

        Mehmet Batdal, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün, teknik ekip ve futbolculara, bundan sonra tüm ödemeleri dolar yerine TL olarak yapacak olması hakkında ise şunları kaydetti:

        "Ülkemizde şu an böyle bir gündem var. Doların yükselişi karşısında Cumhurbaşkanımız ve Türk halkının önderliğinde siyasi bir öngörü bulunuyor. İnsanların da buna ayak uydurduğunu ve kampanyaların başladığını görüyorum. İçinde bulunduğum kulübün de Türk milleti adına yapılacak bir kampanyanın arkasında durması beni mutlu etti."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ