Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Feyenoord Başkanı Gerard Hoetmer'den Fenerbahçe'ye: "Final oynarsınız" - Futbol Haberleri

        Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe-Feyenoord buluşmaları iki taraf arasında dostluk adımlarının atılmasına da vesile oldu. Hollanda ekibi delegasyonu İstanbul’daki konukseverlikten memnuniyet duyarken, rövanş maçında da Rotterdam’da iki kulüp yöneticileri arasındaki samimi tavırlar dikkatlerden kaçmadı.

        Karşılaşma öncesinde düzenlenen dostluk yemeği son derece neşeli geçerken Feyenoord ekibinin yöneticileri, Fenerbahçe’nin amatör branşlara da yatırım yapıyor olmasından etkilendiklerini söylediler.

        Hatta Feyenoord Başkanı Gerard Hoetmer, Mahmut Uslu ile yaptığı konuşmada kulüp olarak amatör sporlara yatırım yapma kararı aldıklarını ve Fenerbahçe ile fikir alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti.

        Feyenoord Kulübü, önümüzdeki aylarda Aziz Yıldırım’dan randevu talebinde bulunup, İstanbul’a gelerek incelemeler yapacak.

        VIP LOUNGE’DA KUTLAMA

        Maç sonrası iki tarafın yöneticileri yine bir aradaydı. Bu kez stadın VIP Lounge’ında. Feyenoord Başkanı Gerard Hoetmer bu kez tebriklerini iletti, Fenerbahçeliler teşekkür etti. Hoetmer, asbaşkan Önder Fırat ile görüşmesinde son derece samimi ifadeler kullandı.

        Hoetmer, “Turu da galibiyeti de hak ettiniz. Hak ettiniz çünkü bizi İstanbul’da ve burada da yendiniz. Umuyorum ve tahmin ediyorum ki finali siz oynayacaksınız. Ve yine umarım ki seneye Şampiyonlar Ligi’ne beraber katılırız” dedi.

        Önder Fırat da dilekleri ve de misafirperverlikleri için Feyenoord başkanına teşekkür etti.

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Meriç MÜLDÜR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ