Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor ile Avrupa'da Feyenoord'u 1-0 yenerek bir üst tura yükselen Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Peki Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        ANTALYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe kıyasıya mücadele edecek. Antalyaspor-Fenerbahçe maçı 12 Aralık Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. Antalya Stadyumu'nda Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olacak.

        FENERBAHÇE İLE ANTALYASPOR 41. RANDEVUDA

        Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de bugün 41. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında geride kalan 40 maçın 28'ini Fenerbahçe, 5'ini Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi.

        Fenerbahçe'nin 77 golüne, Akdeniz temsilcisi 34 golle karşılık verdi.

        Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı, Antalya'da ise gülen taraf 4-2'lik skorla ev sahibi ekip oldu.

        ANTALYA'DAKİ MAÇLAR

        Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı lig maçlarında da rakibine galibiyet sayısında üstünlük kurdu.

        Rakibiyle Antalya'da yaptığı 20 maçın 10'unu kazanan sarı-lacivertliler, 6 maçta berabere kaldı, 4 kez de sahadan yenik ayrıldı.

        Antalya'da Fenerbahçe 28, ev sahibi ekip 19 gol attı.

        FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

        Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1996-1997 sezonunda deplasmanda 5-0'lık skorla aldı.

        Antalyaspor ise Fenerbahçe karşısında 2012-2013 sezonunda İstanbul'daki maçı 3-1, geçen sezon da evindeki karşılaşmayı 4-2 kazanarak rakibi karşısında en farklı galibiyetlerini elde etti.

        Bu arada, 1984-1985 sezonunda Antalya'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-3 kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 40 lig maçı içinde en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

        EKSİK YOK, SKRTEL KART SINIRINDA

        Sakat veya cezalı futbolcusu bulunmayan Fenerbahçede Slovak stoper Martin Skrtel, Antalyaspor maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

        Spor Toto Süper Ligde bütün maçlarda ilk 11de sahaya çıkan ve 3 sarı kartı bulunan Skrtel, bugünkü mücadelede sarı kart görmesi halinde 15. haftadaki Gençlerbirliği müsabakasında forma giyemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ