Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Hamza Hamzaoğlu: Penaltılar biraz düşündürücü - Futbol Haberleri

        Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Hamzaoğlu "Maç planladığımız gibi başladı. Beşiktaş'ın alanlarını kapattık. Kaptığımız toplarla hızlı hücumlar yaptık. O dakikalarda bir gol bulmamız lazımdı. Planımız oydu. Deniz'in yakaladığı çok netti, onun dışında yakaladıklarımız vardı. Tercihlerimiz doğru olsa, başka pozisyonlardan da bir şeyler çıkarabilirdik. Beşiktaş'a karşı deplasmanda oynuyoruz, bir takımın bundan daha iyisini yapmasını bekleyemezsiniz." dedi.

        Hamza Hamzaoğlu, maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın performansı için "Penaltılar biraz düşündürücü, verilebilir verilmeyebilir ama bize olsa verilir miydi, onu düşünüyor insan. Bülent Yıldırım, iyi maç yönetti. Bir iki kararda biraz aleyhimize gibiydi ama iyi maç yönetti." ifadelerini kullandı.

        Takımının performansını da değerlendiren Hamzaoğlu "2 penaltıdan sonra takım oyundan düştü biraz. İster istemez gardınız düşüyor. Devam ettik, gol bulduk ama kazanmaya yetecek golleri bulamadık. Ben oyuncularımı ve Beşiktaş'ı tebrik ediyorum." diye konuştu.

        BASIN TOPLANTISI

        Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zirve adaylarından ve iyi oynayan bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarıdaki penaltı golünden sonra gardımız düştü." dedi.

        Yedikleri ilk golün ardından ayağa kalkmaya çalıştıklarını ancak sonrasında ikinci penaltıdan 2-0 geriye düştüklerini hatırlatan Hamzaoğlu, şunları söyledi:"Bunlar tartışılır. Yoruma açık kararlar. Biz olsaydık verebilir miydi? Marcelo'nun Harun'a yaptığı hareketi biz yapsak ne olurdu? Bülent Yıldırım genelde iyi yönetim gösterdi, iyi maç yönetti ama bu tür kararlar aleyhimize sonuçlandı. Bunlar maçın sonucuna etki etti. Beşiktaş bizden üstün oynadı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik farklı olurdu. Hakemin kasıtlı yönetim gösterdiğine inanmadığını kaydeden Hamza Hamzaoğlu, "Kim yönetirse yönetsin bu atmosferden etkilenecekti. Başka sahalarda da bunları yaşıyoruz. Takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullanması normaldi ama sonuca etki eden kararlar oldu. Oyuncularımız da ayağını veya elini uzatmayacak. Bu fırsatı rakibe vermeyecekler." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ