Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat, Samandıra'da fırtınalar estirdi! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Manchester United’ın önünde lider olarak gruptan çıktı ama bu başarının mimarı futbolcular, teknik direktör Dick Advocaat’ın hışmına uğradı.

        Feyenoord maçı sonrasındaki, “Oyundan memnun değilim” ifadesini soyunma odasında yineleyen Advocaat, Samandıra’da ise adeta fırtınalar estirdi.

        Hollandalı hoca kesinlikle son birkaç maçtır iyi futbol oynamadıklarını belirtirken, “Feyenoord maçı da bunlardan bir tanesi. Son zamanlarda istediğimiz futbolu oynayamıyoruz. Futbolumuzun yakaladığı çıkış grafiği durdu. Herkes kendine çeki düzen versin. Yorgun olduğunuzu fark ediyorum ama önümüzde 3 tane maç kaldı. Bu 3 maçı da kazanmak istiyorsak oyunumuzu tekrar düzeltmeliyiz” diyerek öğrencilerini uyardı.

        ‘FEDAKARLIKLARLA YÜRÜMEZ’

        Tecrübeli çalıştırıcı, “Feyenoord maçında Şener, Hasan Ali ve Josef’in fedakarca oyunları, gol yemememize ve maçı kazanmamıza sebep oldu. Bu şekilde her zaman olmaz. Biz işimizi bireysel performanslara bırakacak bir takım olmayacağız. Bu yüzden bir an önce toparlanın ve herkes üstüne düşen görevi yapsın” ifadelerini kullandı.

        Advocaat, takımının, yaptığı çıkışın ardından mental ve fiziksel açıdan yorgunluk yaşadığının farkında olduğunu da belirtirken bu durumun etkilerinin en aza indirilmesi için teknik heyeti ve sağlık ekibiyle sık sık fikir alışverişleri de yapıyor.

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ