Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Futbolculara 28 Aralık’a kadar senet veren yönetim, teknik direktör Riekerink’in maaşını ise aylardır ödeyemiyor - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        G.Saray yönetimi, Florya ve Riva arazileri için Emlak Konut’la yaptığı ön protokolü henüz resmi anlaşmaya çeviremeyince, mukaveleyi teminat olarak gösterip bankadan da kredi alamadı.

        2

        İçinde bulundukları ekonomik tablo nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiren Özbek yönetiminin, kulüp personelinin maaşını bile ödemekte sıkıntı yaşadığı kaydedildi.

        3

        Aylardır paralarını alamayan futbolculara da aralığın 28’ine kadar yeni senetler veren yönetimin, oyunculardan biraz daha anlayış istediği ve ödemelerin belirlenen tarihte yapılacağı sözünü verdiği bildirildi.

        4

        Sarı-Kırmızılılar’ın, sezon başında 900 bin Euro karşılığında anlaştığı ve aylığı 75 bin Euro’ya gelen teknik direktör Riekerink’e ise 5 aydır ödeme yapamadığı öğrenildi.

        5

        NİHAİ ANLAŞMAYA KUR ENGELİ
        Kulübün kurtuluşu olarak görünen anlaşmanın henüz resmiyete dökülmemesi camia içinde de kafa karışıklığı yarattı.

        6

        Aralıkta yapılması planlanan anlaşmanın döviz kurundaki artış nedeniyle revize edildiği ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

        7

        ATİK'İN YERİNE HOEK
        Sarı-Kırmızılı kulübün önceki gün yollarını ayırdığı yardımcı antrenör Orhan Atik’in yerine, kaleci antrenörü Frans Hoek getirildi.

        8

        Sezon başında Claudio Taffarel’in ayrılığının ardından Riekerink’in tavsiyesiyle Florya’ya giren Hollandalı antrenör, G.Antep maçında Ayhan Akman’la birlikte vatandaşının yardımcısı olarak kulübedeki yerini alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ