Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Igor Tudor: "Penaltı basit ve abartılı bir karardı" - Futbol Haberleri

        Tudor, bu sezon ilk defa kötü oynadıklarını kaydederek, "Bunu kabul ediyoruz. Bu kötü oynamamıza rağmen çok gol pozisyonumuz vardı, bunu değerlendirmedik. Alanya bulduğu fırsatları değerlendirerek kazandı. İlk dakikadan itibaren gördüğümüz kadarıyla futbolcular biraz ağırdı. Bu hafta kar engeline takılarak, ağır zeminde idman yapmak durumunda kaldık. Fiziksel ve mental açısından oyuncularda yorgunluk beliriyordu. Alanyasporlu oyuncular bize nazaran daha canlı ve diriydiler. Bu kesinlikle bahane değil. Kötü oynadık, bunu kabul ediyoruz. Çalışarak bunu telefi edeceğiz" dedi.

        Penaltı kararının doğru olup olmadığıyla ilgili bir soruya Tudor, "Rakibin penaltısını abartılı buluyorum. Ama alıştım ve ligimizde maalesef böyle basit kararlar veriliyor. Anlamsız bir penaltıydı" diye cevap verdi.

        Futbolcuların neden rahat ve pas hatalarının çok olduğunu yönünde bir soruya ise Hırvat hoca, "Çok güzel bir soru. İmkanım olsa 20. dakikada bütün 11'i değiştirirdim. Benim kanaatim çarşamba günü karda yaptığımız ağır antrenman, futbolcuları çok etkiledi. Başka açıklamam yok. Bu mağlubiyetten ders çıkarmamız lazım. Daha az konuşup icraata geçirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

        HÜSEYİN KALPAR: "ALTINDA DA DEĞERLİ BİR ÜÇ PUAN"

        Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Karabükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Altında da değerli bir üç puan aldık" dedi.

        2-0 kazanılan Kardemir Karabükspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kendisinin de bir polis babası olduğunu belirterek, "Dün şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun, milletimizin ve emniyetimizin başı sağ olsun. Benim de evladım emniyetçi, bir kat daha fazla üzüntüm var. Ülke olarak, millet olarak üzülüyoruz, inşallah son olur" ifadelerinde bulundu.

        "ÇOK DEĞERLİ BİR 3 PUAN"

        Galip geldikleri Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili olarak altından da değerli bir 3 puan aldıklarından dolayı futbolcularını kutlayan Kalpar, "Özellikle buradan nasıl iyi bir neticeyle dönebiliriz diye hafta boyunca çalışmıştık. Çok eksik olmamıza rağmen, eksiklere sığınmadan, hayatım boyunca hiçbir zaman sığınmadım. Benim oyuncularımın en iyisini yapabilecek inançları vardır, arzuları vardır. Kazanabilme adına neler yapabiliriz diye düşündük. Özellikle gol yemeden, gol atma özelliği içerisinde nasıl olabiliriz diye değerlendirmiştik. Bugün bunu başardık. Uzun zamandan beri ilk defa gol yemiyoruz. İlk deplasman galibiyetimiz ve buradan alınan 3 puan bizim açımızdan çok değerli. Altınlardan çok daha fazla değerli bir 3 puan. Neden? Çünkü 17 puana ulaştık. Daha öncede iyi oynadığımız maçları kaybetmiştik, çok basit hatalardan, bireysel hatalardan, defans hatalarından. Bugün mümkün olduğu kadar az hata yapmaya çalıştık, mümkün olduğu kadar da doğru oynamaya çalıştık. Onun mükafatını şuan yaşamış oluyoruz. Ben oyuncularımı kutluyorum iyi mücadele ettiler, doğru mücadele ettiler. Zaman zaman yanlışlarımız vardı. Olacak, hareketli bir oyun futbol. Bu hareket bölümünde yanlışlar da eksikler de olabilir. Ama doğruları daha fazla yaptığımızı söylemek isterim" dedi.

        Transfer yapıp yapmayacakları yönünde bir soruya ise Kalpar, "Bunu dillendirmek bizim açımızdan doğru olmuyor. Düşünceler olur kulüplerin. Şu anda bunu dile getirmek bize bir şey kazandırmaz çok şey kaybettirir" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ